Advertisement

Porsche Asigurări
Home Administrare flote Asigurări Porsche Asigurări introduce serviciul de autoconstatare a daunelor online

Porsche Asigurări introduce serviciul de autoconstatare a daunelor online

Porsche Asigurari extinde funcţionalităţile serviciului de avizare online a daunelor şi oferă astfel clienţilor posibilitatea de a face autoconstatarea daunei online, direct pe site-ul companiei.

Mai precis, pentru daunele minore ce includ cel mult 2 elemente de caroserie avariate, nu mai este necesară constatarea şi fotografierea avariilor de către inspectorul de daune. Autoconstatarea se face online, printr-o procedură simplă şi rapidă. Clientul utilizează formularul de avizare online a daunei şi încarcă fotografii ale avariilor şi ale documentelor relevante în noile secţiuni dedicate.

Formularul este accesibil pe site-urile oficiale ale companiei, www.porschebank.ro si www.managementdeflote.ro, în secţiunea dedicata Porsche Asigurari şi este adaptat pentru dispozitive mobile.

Odata cu transmiterea formularului catre noi, dosarul de dauna este automat deschis, iar clientul primeste ulterior pe email atat nota de constatare, cat si declaratia de dauna completate. Tot ce ii ramane acestuia de facut este sa vina direct cu masina in service pentru reparatii.

„Autoconstatarea online inseamna mai putina birocratie si economie de timp pentru clientii nostri. Acestia au acum la dispozitie un serviciu de solutionare rapida si garantata a daunelor, un instrument care sa le faciliteze rezolvarea rapida si eficienta a unei situatii neplacute. Este misiunea noastra sa oferim clientilor nostri plusvaloare prin servicii premium. Toate eforturile noastre se concentreaza pe masuri si initiative menite sa ofere servicii excelente post-vanzare pentru produsul nostru CASCO. Credem cu tarie ca diferenta intre produse o face in final calitatea serviciilor oferite, in special in sfera post-vanzare – acela este momentul in care cei care ne-au achizitionat produsele au cu adevarat nevoie de noi si de sprijinul nostru”, a declarat Virgil Chirica, Directorul Porsche Asigurari si al diviziei Asigurari din cadrul Porsche Finance Group.

In cazul daunelor majore (cu cel putin 3 elemente de caroserie avariate, dar si avarii generate de evenimente naturale sau alte evenimente) sunt necesare documente suplimentare, astfel incat clientii utilizeaza in continuare serviciul de avizare online a daunei, fara insa a incarca poze sau documente. In acesta situatie, avizarea se va face online, asiguratul primind prin email declaratia de dauna completata ca si in cazul autoconstatarii online pentru daunele minore. In plus insa, inspectorul de daune este cel care face constatarea si fotografiaza masina anterior intrarii acesteia in service pentru reparatii.

„Prin noua facilitate suntem cu un pas mai aproape de obiectivul principal al Porsche Finance Group, acela de a oferi clientilor nostri servicii si suport de calitate, modern si eficient, atat pre-, cat si post-vanzare, pentru toate produsele noastre.’, a completat David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group Romania.

Asigurarea CASCO Porsche Asigurari ofera clientilor multiple beneficii, intre care relevante sunt asistenta rutiera inclusa, atat in Romania cat si la nivel European, acoperire in intreaga Europa geografica, indiferent de asiguratorul RCA ales, precum si reparatii garantate pe intreaga durata a politei de asigurare, in service-urile autorizate de fabricant.

De asemenea, prin sistemul de decontare directa cu service-urile partenere, masina nu ramane blocata in service nicio zi in plus fata de durata reparatiei. Procesul de solutionare a daunelor se desfasoara rapid si fara birocratie – pentru dosarul de dauna la Porsche Asigurari nefiind solicitate documente cum ar fi imputernicirea de dauna, copia politei CASCO, accept de plata sau cererea de despagubire.

Porsche Finance Group este furnizorul de soluţii complete şi eficiente de mobilitate pentru clienţii mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare şi asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto şi este parte a Volkswagen Group.

 

CITEŞTE ŞI:

Vinieta Oxigen s-ar putea amâna pentru martie 2020

Cât costă utilizarea maşinilor din clasa mică şi mijlocie. INFOGRAFICE

Cât de răspândită este corupţia în România. INFOGRAFICE

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

auto
Asigurări

Piaţa poliţelor auto a crescut, anul trecut, la 13 miliarde de lei

Valoarea primelor brute subscrise pentru asigurările auto, RCA şi Casco, s-a situat...

tarifele RCA
Asigurări

Tarifele RCA rămân plafonate până la 30 septembrie 2024

Guvernul a decis prelungirea cu trei luni, până la 30 septembrie 2024,...

casco
Asigurări

Aproximativ 2.000 de notificări de daune în baza polițelor CASCO ca urmare a furtunii de săptămâna trecută

Ca urmare a furtunii de săptămâna trecută, companiile de asigurare membre ale...

auto
Asigurări

Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungită până la 30 septembrie 2024

Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungită până la 30 septembrie 2024,...