Pleci cu mașina în Grecia? Lista celor 113 centre de testare pentru Covid-19

Ministerul Sănătăţii a publicat lista celor 113 centre de testare pentru infecţia cu SARS-CoV-2, pentru a veni în sprijinul celor care urmează să călătorească în Grecia.
centre de testare

„În sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătăţii a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele şi numerele de telefon ale acestora”, a transmis Ministerul Sănătății.

Toţi cetăţenii străini care intră în Grecia cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas în scop turistic sunt obligaţi, începând cu 15 iulie, să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

Testele trebuie efectuate în centre de testare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective.

 

CITEȘTE ȘI:

Infotrafic. Rute alternative pentru Autostrada A2 și DN1 București – Brașov

Elon Musk a urcat pe locul 7 în Topul celor mai bogați oameni din lume

Din 15 iulie, Grecia cere un test molecular negativ pentru COVID-19. Pentru cine este obligatoriu

 

 

Adaugati comentariu