Piese de schimb accesibile pentru flotele auto și asistență rutieră gratuită
Home Administrare flote Service Piese de schimb accesibile pentru flotele auto și asistență rutieră gratuită

Piese de schimb accesibile pentru flotele auto și asistență rutieră gratuită

Pentru companiile cu flote auto, prețurile accesibile și siguranța oferită de piesele originale primează. Aceste două motive recomandă site-ul www.pieseshop.ro drept un furnizor de încredere pentru autoturismele din flota dvs!

Care este principalul target al unei companii pentru mașinile pe care le are în flotă? Să ruleze cât mai mult timp, cu costuri cât mai mici. Iar dincolo de consumul de combustibil, costurile de rulare sunt dictate în special de prețul pieselor de schimb. Fie că ne referim la consumabile sau la elementele diverselor subansamble, piesele de schimb pot crește costurile de utilizare nepermis de mult, acestea amplificându-se direct proporțional cu numărul autovehiculelor din flotă.

Mai mult, dincolo de prețul pieselor, calitatea acestora este crucială: nicio companie nu poate risca să monteze piese cu fiabilitate redusă pe autovehicule. Durata scurtă de viață conduce la schimbarea repetată a acestora și, implicit, la indisponibilizarea vehiculului în service pentru o perioadă mai lungă de timp. Dincolo de perioada mai scurtă petrecută în serviciu, care afectează productivitatea, și costurile cu manopera schimburilor se acumulează, ajungându-se la valori greu de imaginat. Asta ca să nu mai vorbim despre siguranța șoferului și a mărfurilor transportate.

 

Piese de schimb

 

Ce faceți atunci când vă sună șoferul și vă spune că nu-i mai pornește mașina? Sau că s-a stricat ambreiajul? Trebuie să căutați o firmă de tractări să ducă mașina la cel mai apropiat service? Dar și aceasta costă. Ei bine, puteți scăpa de costurile firmei de tractari și de timpul pierdut căutând o firmă de asistență rutieră, deoarece cei de la pieseshop vă oferă serviciul de asistență rutieră gratuită.

Pentru a beneficia de prețuri reduse, fără a renunța la calitatea și longevitatea pieselor originale, puteți comanda cu încredere de pe site-ul pieseshop.ro. Interfața intuitivă permite o utilizare simplă, de aceea a găsi piesa potrivită este o problemă de minute, în pofida unei oferte extrem de variate de repere. Mai mult, pentru fiecare piesă aveți câteva variante din care puteți alege în funcție de buget. Iar asta nu e tot: puteți economisi și mai mult,dacă piesa căutată se află într-una din promoțiile periodice de pe site, cu o reducere substanțială de preț. Nu aveți nevoie de noroc, ci doar să vă abonați la newsletter, fiind astfel la curent cu toate noutățile și ofertele de pe site.

Piese de schimb

 

În final, faptul că pieseshop.ro oferă o varietate impresionantă de produse, de la cele universale (anvelope, acumulatori și uleiuri), până la piese dedicate fiecărui model auto în parte, precum și de consultanță din partea unui departament cu experiență, vă scutește de timpul pierdut cu căutările pe internet și cu retururile produselor neconforme.

Pieseshop oferă asistență rutieră gratuită clienților săi și totodată, prețuri speciale împreună cu un consultant dedicat fiecărei flote auto.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...