Piese de schimb accesibile pentru flotele auto și asistență rutieră gratuită

Piese de schimb accesibile pentru flotele auto și asistență rutieră gratuită

Pentru companiile cu flote auto, prețurile accesibile și siguranța oferită de piesele originale primează. Aceste două motive recomandă site-ul www.pieseshop.ro drept un furnizor de încredere pentru autoturismele din flota dvs!

Care este principalul target al unei companii pentru mașinile pe care le are în flotă? Să ruleze cât mai mult timp, cu costuri cât mai mici. Iar dincolo de consumul de combustibil, costurile de rulare sunt dictate în special de prețul pieselor de schimb. Fie că ne referim la consumabile sau la elementele diverselor subansamble, piesele de schimb pot crește costurile de utilizare nepermis de mult, acestea amplificându-se direct proporțional cu numărul autovehiculelor din flotă.

Mai mult, dincolo de prețul pieselor, calitatea acestora este crucială: nicio companie nu poate risca să monteze piese cu fiabilitate redusă pe autovehicule. Durata scurtă de viață conduce la schimbarea repetată a acestora și, implicit, la indisponibilizarea vehiculului în service pentru o perioadă mai lungă de timp. Dincolo de perioada mai scurtă petrecută în serviciu, care afectează productivitatea, și costurile cu manopera schimburilor se acumulează, ajungându-se la valori greu de imaginat. Asta ca să nu mai vorbim despre siguranța șoferului și a mărfurilor transportate.

 

Piese de schimb

 

Ce faceți atunci când vă sună șoferul și vă spune că nu-i mai pornește mașina? Sau că s-a stricat ambreiajul? Trebuie să căutați o firmă de tractări să ducă mașina la cel mai apropiat service? Dar și aceasta costă. Ei bine, puteți scăpa de costurile firmei de tractari și de timpul pierdut căutând o firmă de asistență rutieră, deoarece cei de la pieseshop vă oferă serviciul de asistență rutieră gratuită.

Pentru a beneficia de prețuri reduse, fără a renunța la calitatea și longevitatea pieselor originale, puteți comanda cu încredere de pe site-ul pieseshop.ro. Interfața intuitivă permite o utilizare simplă, de aceea a găsi piesa potrivită este o problemă de minute, în pofida unei oferte extrem de variate de repere. Mai mult, pentru fiecare piesă aveți câteva variante din care puteți alege în funcție de buget. Iar asta nu e tot: puteți economisi și mai mult,dacă piesa căutată se află într-una din promoțiile periodice de pe site, cu o reducere substanțială de preț. Nu aveți nevoie de noroc, ci doar să vă abonați la newsletter, fiind astfel la curent cu toate noutățile și ofertele de pe site.

Piese de schimb

 

În final, faptul că pieseshop.ro oferă o varietate impresionantă de produse, de la cele universale (anvelope, acumulatori și uleiuri), până la piese dedicate fiecărui model auto în parte, precum și de consultanță din partea unui departament cu experiență, vă scutește de timpul pierdut cu căutările pe internet și cu retururile produselor neconforme.

Pieseshop oferă asistență rutieră gratuită clienților săi și totodată, prețuri speciale împreună cu un consultant dedicat fiecărei flote auto.

 

 

Adaugati comentariu