Advertisement
karsan anadolu romania - floteauto
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Piața de vehicule de transport călători din România atrage firma Karsan

Piața de vehicule de transport călători din România atrage firma Karsan

Pe data de 14 noiembrie s-a consemnat începutul oficial al parteneriatului dintre Anadolu Automobil Rom și unul dintre cei mai prolifici producători de autovehicule de transport călători din Turcia.

karsan anadolu romania - floteauto 1
Karsan Jest, ”autobuzul de buzunar” de numai 5,8 metri lungime

”Suntem mândri că, prin semnarea contractului cu Anadolu Automobil Rom, am intrat pe piața din România. În ciuda situației economice dificile din Europa, considerăm că piața de aici este în creștere și suntem convinși că, în curand, România va deveni una dintre cele mai importante piețe ale noastre de pe Continent” a declarat dl. Kagan Deniz, Director de Export al Karsan Otomotiv.

Anadolu Automobil Rom, care va distribui produsele Karsan, s-a înființat în anul 1998 și este unul dintre cei mai activi jucători pe piața autobuzelor din România, cu peste 1.500 de livrări în tot acest timp. Este membru din industrie al Uniunii Române de Transport Public și totodată furnizor important al companiilor de transport călători cu acționariat privat de la noi din țară.

După începerea, în 1998, a importului și comercializării de vehicule de transport persoane, Anadolu Automobil Rom a realizat o investiție de 3 milioane de euro în 2006, pentru extinderea activității, iar în 2008 compania a devenit lider de piață. În 2013, Anadolu Automobil Rom a fost lider pe segmentul autobuzelor urbane și al autocarelor medii.

karsan anadolu romania - floteauto 2
Karsan Star, o stea a vehiculelor elegante de transport pasageri

Prin parteneriatul cu Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret, portofoliul se extinde cu noi propuneri de mobilitate urbană: ”autobuzul de buzunar” Karsan Jet sau autobuzele compacte Star (până la 30 de locuri) și Atak (până la 60 de locuri), modele cu multe dotări de confort în standard.

”Avem convingerea că acest parteneriat nou creat între Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret și Anadolu Automobil Rom va oferi pieței de transport persoane din România răspunsul pentru o gamă largă de provocări, iar modelele verificate de business de pe piața de transport din Turcia vor fi aplicate cu succes și pe piața din România” a declarat doamna Magda Pesu, Director General al Anadolu Automobil Rom – reprezentanța Karsan în România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Ford Pro câștigă International Van Of The Year 2024 și International Pick-up Award 2024

Ford Pro a câștigat două distincții, revendicând premiul International Van of the Year...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Gata pentru afaceri: Opel prezintă noul Combo

Opel a publicat detalii despre noul vehicul comercial ușor (LCV) Combo. Noua...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Noul Peugeot E-RIFTER, vehicul multifuncțional de agrement plin de viață

La fel ca restul gamei Peugeot, E-RIFTER duce electrificarea și eficiența la...

Citroen
Vehicule comerciale uşoare

CITROEN Type Holidays. Călătorește cu stil

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un...