PFG România a lansat pachetul e2Go destinat mobilității electrice

AFM va lansa programul ”Staţii de reîncărcare cu putere normală”

Porsche Finance Group (PFG) a lansează o gamă completă de produse dedicate susținerii mobilității electrice, sub marca e2go. Pachetul de servicii oferit clienților de autovehicule distribuite prin rețeaua de distribuitori Porsche România include opțiuni de finanțare pentru achiziția de mașini electrice sau hibrid plug-in, soluții speciale de asigurare, service sau întreținere. De asemenea, clienții pot asocia vehiculului electric finanțat și o stație de încărcare auto de uz casnic.

Persoanele care optează pentru soluții de mobilitate electrică beneficiază de scutire la plata impozitului auto (reducere de 50% pentru mașinile hibrid) și de eco tichete prin programul Rabla Plus în valoare de 45.000 de lei pentru achiziția de mașini 100% electrice și de 20.000 de lei pentru autoturisme noi hibrid Plug-in. În plus, costurile de alimentare sunt la valori minime, iar impactul asupra mediului în timpul funcționării poate fi redus la zero.

Achiziția unei mașini electrice prin Porsche Finance Group România se poate face prin oricare dintre produsele financiare disponibile: credit auto, Leasing Financiar Clasic, Perfect Leasing și Leasing Operațional.

eCasco, produsul pentru asigurarea autoturismelor electrice, păstrează beneficiile asigurării clasice Porsche Asigurări și acoperă în plus riscuri specifice acestor modele.

Pachetul e2Go cuprinde și soluția eSERVICE, pentru întreținerea modelelor electrice. Acesta acoperă intervenții, verificări și inspecții pentru modele de acest tip.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Temerile legate de explozia serviciilor digitale la domiciliu. Studiu EY

Flota Loteriei crește cu 49 de autoturisme. Cine le livrează

Autostrada Lugoj – Deva. 9 oferte pentru secțiunile cu ecoductele destinate protecției urșilor

 

 

Adaugati comentariu