Parcarea supraetajată din Pantelimon va fi deschisă până la 1 noiembrie. Ce îi lipsește

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că parcarea supraetajată din Pantelimon va fi deschisă până în data de 1 noiembrie, singurul element care îi lipsește fiind un post de transformare pentru rețeaua electrică, pentru a cărui instalare sunt necesare 80 de zile.
Parcarea supraetajată din Pantelimon

Potrivit edilului general al Capitalei, parcarea supraetajată din Pantelimon este finalizată în proporţie de 99%, iar pentru instalarea postului de transformare a existat un acord cu Enel pentru realizarea lucrării în 2019, însă Primăria nu şi-a achitat obligaţiile de plată, iar între timp s-a schimbat și legislația.

”Trebuie să îl facem noi acum. Am semnat acordul pentru acte adiţionale, mai lipsesc 80 de zile din care 70 de zile aducerea materialelor şi 10 zile instalarea. Foarte probabil mai devreme de 1 de noiembrie o să avem această parcare funcţională”, a precizat Nicuşor Dan.

Acesta a arătat că parcare va avea 500 de locuri, fiinc conectată atît la liniile de autobuz, cît și la cele de tramvai,

“Este o invitaţie pentru toate persoanele care intră în Bucureşti cu maşina să îşi lase maşina în această parcare. Este şi o chestiune de timp şi o chestiune de confort, să nu stai în trafic, blocat în ambuteiaje, să continue cu transportul public. Este o investiţie pe care Primăria Capitalei a început-o în 2011, soluţia pentru parcare a fost modificată în 2019, în acel moment s-a spus că lucrările vor fi terminate în 2020 şi nu s-a întâmplat”, a menționat primarul Capitalei.

 

CITEȘTE ȘI:

Liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate de la 1 august

Programele Rabla 2021 merg mai departe. Câte mașini au fost achiziționate de companii

 

Adaugati comentariu