Liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate de la 1 august

Începând cu data de 1 august 2021, liniile de autobuz 780 Gara de Nord - Aeroportul Otopeni şi 303 Pecinişca - Depoul Alexandria vor fi suspendate, a anunțat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).
Protecţia Consumatorilor

Potrivit TPBI, legătura dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni este asigurată şi pe calea ferată, la o frecvenţă de 40 de minute, cu program non-stop şi o durată a călătoriei de 20-25 de minute.

Asociaţia precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.

Totodată, prin introducerea, tot de la 1 august, a noii politici tarifare, nu mai există o diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, astfel încât călătorii pot folosi orice tip de linie cu acelaşi bilet. De aceea, în locul liniei 303 (Pecinişca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

TPBI precizează că va monitoriza şi gradul de încărcare a vehiculelor şi, acolo unde este cazul, va interveni punctual, adaptând numărul de vehicule în conformitate cu cererea de transport, capacitatea operatorilor, dar şi în funcţie de bugetul primăriilor membre ale Asociaţiei.

 

CITEȘTE ȘI:

Cum se schimbă sistemul de transport din Regiunea Bucureşti – Ilfov de la 1 august

Şoferii nu vor mai fi obligaţi să prezinte Cartea Verde la intrarea în Marea Britanie și Muntenegru

 

Adaugati comentariu