IVECO Daily vs. IVECO Eurocargo – prezentare de ansamblu
Iveco
Producătorul de autoutilitare Iveco s-a afirmat de-a lungul timpului oferind clienților săi soluții fiabile de transport, iar noile modele lansate de Iveco sunt concepute pentru a se adapta oricăror nevoi de afaceri.

Indiferent de domeniul tău de activitate, vei găsi modele care beneficiază de cele mai noi inovații tehnologice, pentru ca tu să te bucuri de un transport rapid, economic, în condiții optime de siguranță și confort.

Iveco Eurocargo:

Modelul IVECO Eurocargo a devenit camioneta preferată pentru transporturi urbane, fiind ușor manevrabil inclusive pe străzi înguste. Indiferent de misiune, de la  la livrări și curierat, transport de mărfuri și  diverse produse ambulate, Iveco Eurocargo este soluția de transport care îți satisface orice necessitate a afacerii tale

Dimensiunile avantajoase, camina îngustă de 2.1 m, cu grad larg de viraj, de până la 52 de grade, acest autovehicul versatil este necesar oricărei mici afaceri dar este ușor de integrat și în flote importante auto.

Ideea Iveco de a dota anumite modele, printre care și Iveco Eurocargo, cu motoare alimentate cu CNG, a condus la protecția mai eficientă a mediului. Preocuparea pentru ecologie a însoțit mereu standardele de construcție Iveco. În acest sens, motorul Iveco ce utilizează CNG se poate lăuda cu emisii scăzute, noxe reduse, zero emisii de plumb și scăderea drastică a numărului de particule poluante emise în atmosferă.

Noul Eurocargo Iveco Natural Power cu motor de 204 cp, alimentat cu CNG,este bine primit pe străzile orașelor, căci emisiile scăzute îl fac compatibil cu standardele de trafic citadin, iar nivelul de zgomot foarte redus îl recomandă inclusiv pentru livrări de marfă pe timp de noapte în orașe.

Modelul Eurocargo de la Iveco nu este doar practic și ecologic, dar oferă și un confort deosebit la volan. Modul de compartimentare al cabinei, comenzile la îndemană, scaunul cu suspensie pneumatica, sistemul audio și iluminarea, toate oferă un ambient plăcut pentru drumuri lungi la volan. Accesul în cabină este facilitat de planșa de bord și de dimensiunile mici ale motorului.

Iveco Daily:

Nu doar un simplu autovehicul  de uz comercial, Iveco Daily Furgon este creat pentru cele mai complexe soluții de transport. O afacere are nevoie de un transport fiabil și rapid, de mașini performante, pentru o mai bună gestiune a timpului. La volanul unui Iveco Daily 4×4, tehnologia transform timpul la volan într-o experiență sigură. Condusul e mai simplu indiferent de condițiile meteo, atunci când știi că ai o autoutilitară pe care te poți baza oricând.

Bucură- te de cele mai noi tehnologii pentru a accesa servicii personalizate la bordul noului tău Iveco Daily. Vei putea folosi acest autovehicul la întregul său potențial, pentru a beneficia de calitățile sale. Oferta variată de modele cu ampatamente diferite,  cu înălțimea plafonului variabilă  și diferite console de spate a condus la construirea de numeroase configurații, în funcție de  volumele de marfă. Iveco Daily este unicul furgon care este dotat cu capacitate de încărcare de la 7,3 metri cubi până la aproape 20 metri cubi.

Specialiștii Iveco au construit modele econmice, extinzând intervalele între schimburile de ulei. Servicii de mententanță mai ușoare și un consum mai mic de combustibil vor aduce economii considerabile pentru orice tip de afacere care necesită transport.

Indiferent că folosești Daily pentru transport urban sau drumuri lungi, în condiții dificile, calitățile motorizării sale te ajută să străbați efficient atât trasee lungi cât și aglomerațiile din marile orașe, cu timpi mari de așteptare și opriri dese.

Este momentul să beneficiezi și tu de performanțele tehnice ale noului Daily, savurând totodată confortul unei cabine bine dotate, un transport sigur și un autovehicul ușor manevrabil indiferent de condițiile meteorologice.

​Vrei sa achizitionezi un Daily sau Eurocargo? Intra pe auto-schunn.ro pentru a descoperi ofertele actuale.

Auto Schunn Romania este un dealer auto cu reprezentante in Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara care comercializeaza toate modelele Mercedes-Benz si Iveco. Aici gasesti atat autoturisme noi, cat si autoturisme rulate in stoc si cu livrare imediata!

Adaugati comentariu