Parcarea Străuleşti va fi deschisă în noiembrie. Cât costă

Începând din luna noiembrie, parcarea de la Străuleşti va fi deschisă pentru şoferii care intenţionează să-şi continue drumul în Capitală cu metroul.
parcările publice

Potrivit directorului general al Metrorex, Dumitru Sodolescu, parcarea va costa 1 leu/oră şi, totodată, se discută şi introducerea unui abonament.

„Avem în vedere şi un abonament, pentru că, dacă cineva lasă maşina 10 ore, e cam mult 200 de lei pe lună. De asemenea, ne gândim la implementarea unui sistem de reducere pentru cei care folosesc metroul, practic vor putea scana biletul pentru metrou şi vor putea obţine o reducere. Vom investi separat nişte bani în acest sens, dar nu costă mult”, a arătat Dumitru Sodolescu.

Şeful Metrorec a menţionat că scopul parcării este de a decongestiona circulaţia, nu de a face „venituri spectaculoase din exploatarea acesteia”.

Terminalul are un spaţiu de parcare pentru 650 de autovehicule şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public.

Depoul şi Terminalul multimodal Străuleşti sunt finanţate din bugetul de stat. Valoarea investiţiei este de 160 de milioane de lei, fără TVA.

Adaugati comentariu