Advertisement
Home Piaţa auto Industrie auto Parcare Otopeni – TOP 5 cele mai intalnite mituri

Parcare Otopeni – TOP 5 cele mai intalnite mituri

Parcare Otopeni – TOP 5 cele mai intalnite mituri. Iti planuiesti urmatoarea calatorie cu avionul, dar nu vrei sa iti lasi masina in parcarea aeroportului, in plus, ai auzit o multime de lucruri negative despre parcarile private?

Continua sa citesti si descopera cele mai comune mituri pe care le poti auzi despre o parcare Otopeni privata si afla de ce acestea nu sunt mereu adevarate!

Mitul 1:un loc de parcare langa Otopeni este mult prea scump

Un mit des intalnit este ca in comparatie cu parcarea aeroportului, un loc de intr-o parcare privata langa Otopeni are preturi excesiv de mari.

In timp ce preturile pot varia in functie de serviciile si caracteristicile fiecarei parcari, in general, preturile sunt competitive si de cele mai multe ori platesti ceea ce primesti.

Asadar, inainte de a spune ca nu vei alege o parcare privata datorita pretului, mai gandeste-te o data, verifica ofertele si ia o alegere informata!

Mitul 2:parcarile private din apropierea Aeroportului Otopeni nu sunt sigure

O alta conceptie gresita a oamenilor este ca toate parcarile private de langa Otopeni nu sunt sigure. Cu toate acestea, exista parcari ce acorda o foarte mare importanta sigurantei si securitatii vehiculelor clientilor, fiind dotate cu sisteme de securitate de ultima generatie, sisteme de iluminare ce acopera intreaga parcare, garduri inalte si rezistente, dar si personal care sa patruleze in mod regulat incinta.

parcare

Mitul 3:parcarile de langa Otopeni nu ofera servicii de long term parking

Acest lucru este total neadevarat. Majoritatea parcarilor private ofera servicii de parcare de scurta si lunga durata clientilor.

De asemenea, unele parcari au si sisteme moderne de rezervare online in avans a locului de parcare, ceea ce le garanteaza clientilor disponibilitatea locului de parcare dorit.

Parcarile private de langa Aeroportul Otopeni ce au si servicii de long term parking ofera adesea oferte speciale de pret pentru sejururile prelungite. Fie ca esti plecat din tara pentru cateva zile, fie ca pentru mai multe saptamani, parcarile private iti pot gazdui vehiculul cu solutii sigure si rentabile.

Mitul 4:parcarile private se afla foarte departe de Aeroportul Otopeni

Acest lucru nu este in totalitate adevarat. Da, exista si parcari ce se afla la distante considerabile de aeroport, fiind necesar ca cei care isi lasa masina in aceste locatii sa apeleze la transportul in comun sau la servicii de car sharing. Totusi, exista locatii chiar in imediata apropiere a aeroportului, una dintre ele fiind la doar 5 minute de mers pe jos de intrarea in Aeroportul Otopeni.

Mitul 5: „parcarile private din apropierea Aeroportului nu ofera servicii suplimentare

Nici in acest caz lucrurile nu sunt in totalitate adevarate, deoarece exista si parcari ce au pregatite pentru clientii lor servicii suplimentare, precum: shuttle de la si spre aeroport, statii de incarcare pentru masinile electrice, asistenta pentru bagaje, compresor pentru umflarea rotilor etc.

Acestea au fost cateva dintre miturile cu care te poti intalni sau in care credeai. Acum ca stii ce e si ce nu e adevarat, poti lua decizii bazate pe informatii reale.

Una dintre parcarile care nu respecta nici unul dintre miturile prezentate mai sus este Olimpia Airport Parking, cea mai noua parcare de langa Aeroportul Otopeni, fiind singura parcare acoperita, la doar 5 minute de mers pe jos de intrarea in aeroport, ce ofera servicii complete clientilor sai.

Alege sa calatoresti fara grija masinii rezervand un loc de parcare modern la Olimpia Airport Parking!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vitesco Technologies
Industrie auto

Vitesco Technologies a deschis în Timișoara o nouă unitate de testare dedicată mobilității electrice

Vitesco Technologies, un important dezvoltator internațional și producător de sisteme de propulsie...

Volkswagen
Industrie auto

Volkswagen va suspenda temporar producţia a două modele electrice, din cauza cererii slabe

Volkswagen va suspenda producţia de maşini electrice ID.3 şi Cupra Born, la...

euro 7
Industrie auto

Constructorii auto au câștigat bătălia Euro 7. Miniștrii UE, de acord cu reguli mai puțin aspre

Miniștrii Economiei și Industriei din statele Uniunii Europene au convenit, luni, să...

ACEA
Industrie auto

ACEA: Constructorii auto europeni vor pierde 4,3 mld. euro în 3 ani la exportul vehiculelor electrice în Regatul Unit

Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile (ACEA) a solicitat Comisiei Europene să...