Omniasig asigură flota Primăriei Arad

Licitaţia organizată de Primăria Arad pentru asigurarea RCA şi Casco a parcului auto propriu a fost câştigată de Omniasig VIG, a anunţat administraţia publică locală.

Valoarea contractului este de 875.160 de lei, mai redusă decât cea estimată iniţial, de 1.702.321 de lei.

Asigurătorul trebuie să furnizeze timp de patru ani poliţe RCA pentru 104 autovehicule şi 13 mopede, precum şi poliţe Casco pentru 91 de maşini.

„Din punct de vedere al asigurării resurselor financiare necesare nu se înregistrează constrângeri datorate lipsei resurselor în bugetul de venituri şi cheltuieli al Municipiului Arad, avându-se în vedere alocarea, în bugetul fiecărui an, a sumelor necesare achiziţiei serviciilor de asigurări RCA şi asigurari CASCO”, arată reprezentanţii administraţie locale arădene.

Omniasig, parte a Vienna Insurance Group (VIG), este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea şi coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania a înregistrat o evoluţie pozitivă şi un rezultat profitabil în primul semestru din 2018, primele brute subscrise înregistrând o creştere de peste 9% faţă de perioada similara a anului anterior, cu un total de peste 558 milioane lei. Valoarea totală a despagubirilor plătite în primele şase luni de anul trecut s-a ridicat la peste 306 milioane lei, iar cele mai mari valori au fost înregistrate în cazul accidentelor auto, care au avut loc preponderent în afara ţării.

 

Adaugati comentariu