Home Piaţa auto Autoturisme Ofertele Kia din programul Rabla

Ofertele Kia din programul Rabla

Kia a pornit de aproape un deceniu o puternică ofensivă europeană transformându-se într-una dintre cele mai importante mărci din industrie.  Mulțumită garanției de 7 ani și a modelelor atractive, a reușit să-și facă un loc pe piața europeană și în inimile clienților din toată lumea.

 

Importatorul mărcii s-a pregătit pentru programul Rabla cu unele oferte speciale. Mai mult, pe lângă reducerile acordate conform procedurii, a reușit să mai scadă alte câteva sute (sau chiar peste 2.000) de euro în avantajul clientului.

Kia Rio PE 1,4 GSL 6MT

Kia oferte03

Unul dintre modelele cele mai avantajoase din punct de vedere financiar din gama Kia este modelul Rio. Acesta este propus pieței cu patru variante de motorizare: de 1,2 sau 1,4 litri cu benzină sau de 1,1 respectiv 1,4 litri turbodiesel. Cele care au motoare cu aprindere prin compresie beneficiază de o reducere suplimentară a prețului prin Eco-bonusul special acordat vehiculelor ce au emisii de CO2 mai mici de 100 gr/km. Rio, prin programul Rabla, pornește de la prețul de 9.008 euro (versiunea cu benzină) în vreme ce turbodiesel-ul de 1,1 litri este disponibil de la 10.292 euro. Ca dotări amintim de sistemul de protecție cu 6 airbag-uri, ESP-ul cu sistem de asistență la plecarea în rampă precum și instalația audio cu radio-CD și USB.

Kia oferte04

Bonus Rabla 6.500 lei

Bonus Kia Romauto 650 euro

Preţ final Kia Rio: 9.008 euro

Kia cee’d PE 1,4 GSL 6MT

Kia oferte02

Gama compactei Kia, modelul cee’d, vine cu o bogată ofertă ce cuprinde trei motoare cu benzină și două turbodiesel. Marea surpriză vine de la numărul mare de vehicule ofertate și cu discount important. Pe lângă reducerea oferită de programul Rabla, importatorul mai scade prețul astfel încăt la final clientul să iasă cu un avantaj de aproape 4000 de euro din prețul inițial al mașinii. Pentru unele versiuni, această sumă echivalează cu un discount de peste 35%!

Exemplificăm versiunea de pornire, cu motorul de 1,4 litri benzină și 100 CP. Ca și dotări, cee’d oferă încă din echiparea de bază tot ce aveți cu adevărat nevoie, de la închiderea centralizată și aerul condiționat, la instalația audio cu CD, USB și port de i-Pod.

Kia oferte01

Bonus Rabla 6500 lei

Bonus Kia Romauto

2.510 euro

Preț final Kia cee’d 1,4 GSL MT: 10.903 euro

Kia Sportage

Kia oferte05

Renumitul SUV al celor de la Kia a reușit să ajungă să joace în liga „celor mari” fiind deja un model de trend, din ce în ce mai vizibil pe stradă. Pentru Sportage a fost făcută o ofertă specială doar versiunilor cu motorizare 1.6 GDI și 1,6 T-GDI. Pentru celelalte motorizări (1,7 DSL și 2.0 DSL) se aplică doar reducerea de 1450 de euro față de prețul de listă. Pentru cele aflate în promoție reducerea ajunge până la 2775 euro! Exemplificăm modelul de bază, care costă sub 15.000 Euro și un model mai bine dotat, cu 4×4 și cutie de viteze automată. Trebuie precizat că Sportage vine dotat cu aer condiționat, șase airbag-uri, jante de aliaj și computer de bord și altele.

Kia oferte06

Bonus Kia Romauto 865 euro

Bonus Rabla 6.500 lei

Preț final Kia Sportage 1,6 GDI: 14.999 euro

Kia Sportage T-GDI 4×4 7DCT

Bonus Kia Romauto 1.331 euro

Bonus Rabla 6.500 lei

Preț final Kia Sportage T-GDI 4×4 7DCT: 23.853 euro

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Piaţa auto

Dacia a comercializat deja 100.000 de mașini prin programul UP&GO

Programul Dacia UP&GO, lansat în septembrie 2021, a atras deja peste 100.000...

Flotă verdePiaţa auto

OMV lansează marca eMotion. România inclusă în planurile acesteia

OMV a pus bazele mărcii eMotion prin intermediul căreia se va implica...

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au crescut cu aproape 18% în primul semestru

Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au crescut cu 17,9% în...

AutoturismeGadgets și High-Tech

KIA, îmbunătățiri pentru automobilele sale

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub...