Advertisement

skoda-porsche-finance-group-floteauto
Home Finanţare Oferte speciale de la Porsche Finance Group pentru autoturismele Volkswagen, Skoda şi SEAT în cadrul REMAT 2015

Oferte speciale de la Porsche Finance Group pentru autoturismele Volkswagen, Skoda şi SEAT în cadrul REMAT 2015

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanţare şi asigurare auto din România, a lansat o ofertă avantajoasă pentru clienţii persoane fizice interesaţi de achiziţia unei noi maşini, ofertă disponibilă şi în cadrul programului REMAT 2015.

Clienţii au posibilitatea de a alege dintre mărcile concernului şi beneficiază de dobânzi reduse, atât pentru finanţarea în RON, cât şi pentru cea în euro, dar şi de avans 0% pentru finanţările în RON.

Principalul avantaj al programului REMAT Porsche Finance Group este faptul că atât alegerea maşinii, cât şi procedura de completare şi depunere a dosarului de finanţare au loc rapid, în acelaşi loc – la dealer.

porsche-finance-group-helian-redai-floteautoDeşi numărul de maşini second-hand din import înmatriculate în România a fost în primele luni ale anului mai mare decât cel al maşinilor noi, segmentul de autoturisme noi este în creştere faţă de volumele înregistrate anul trecut. În acest context, oferta noastră răspunde exigenţelor clienţilor, cu opţiuni de finanţare comparabile din punct de vedere al costurilor (dobândă + taxe) cu cele din programul Prima Maşină, dar în plus cu avantajul că nu există restricţii de vârstă, de autoturisme deţinute anterior sau de preţ. De asemenea, faptul că oferta poate fi accesată şi în cadrul programului REMAT 2015 este, din punctul nostru de vedere, un element de flexibilitate suplimentară de care clienţii noştri se pot bucura”, a declarat Helian Redai, Directorul de Vânzări & Marketing al Porsche Finance Group.

Oferta Porsche Finance Group în cadrul programului REMAT 2015 se aplică tuturor tipurilor de credit auto şi leasing financiar auto din portofoliul companiei:

  • credit în RON sau euro, cu dobândă fixă sau variabilă;
  • leasing financiar Clasic în RON, cu dobândă fixă;
  • leasing financiar Clasic în euro, cu dobândă fixă sau variabilă;
  • PERFECT Leasing în euro, cu dobândă fixă sau variabilă.

În plus, pot beneficia de promoţie şi clienţii interesaţi de marca premium Audi.

Practic, oferta pune la dispoziţia oricărui client persoană fizică dobânzi preferenţiale la finanţare, dobânzi comparabile cu cele din programul Prima Maşină, cu valori reduse, în special pentru RON, fără însă a impune restricţii de tipul: vârstă, preţ sau număr de maşini deţinute anterior. În plus, clientul poate beneficia de ofertă şi în cadrul programului REMAT, utilizând prima de casare.

Prin această ofertă specială Porsche Finance Group, finanţarea în RON pentru un VW Polo, o Skoda Fabia sau un SEAT Toledo se poate face la o dobândă variabilă începând de la 4,99%, iar finanţarea în euro la dobânzi începând cu 4,85%.

Exemplu de calcul Skoda Fabia pentru un credit auto în RON (mai 2015)

skoda-porsche-finance-group-floteauto

  • Rata de la 718 RON/lună
  • Avans 0% (clientul aduce exclusiv tichetul REMAT ca avans la finanţare)

Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Skoda Noua Fabia 1,0 MPI / 60 CP, preţ cu TVA: 44.564 RON. Parametri de calcul: curs valutar orientativ: 4,50 RON, avans achitat de client reprezentând prima de casare: 6.500 RON, durată contract: 60 luni, dobândă RON variabilă 4,99%, DAE 5,10%. Valoarea totală finanţată: 38.064 RON. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termene şi condiţii, detalii la dealerii autorizaţi.

Exemplu de calcul Volkswagen Polo pentru un credit auto în RON (mai 2015)

volkswagen-polo--porsche-finance-group-floteauto

  • Rata de la 896 RON/lună
  • Avans 0% (clientul aduce exclusiv tichetul REMAT ca avans la finanţare)

Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul VW Polo Trendline 1.0 60 CP, preţ cu TVA: 53.979 RON. Parametri de calcul: curs valutar orientativ: 4,50 RON, avans achitat de client reprezentând prima de casare: 6.500 RON, durată contract: 60 luni, dobândă RON variabilă 4,99%, DAE 5,10%. Valoare totală finanţată: 47.479
RON. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termene şi condiţii, detalii la dealerii autorizate.

Exemplu de calcul SEAT Toledo pentru un credit auto în RON (mai 2015)

seat-porsche-finance-group-floteauto

  • Rata de la 974 RON/lună
  • Avans 0% (clientul aduce exclusiv tichetul REMAT ca avans la finanţare)

Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul SEAT Toledo Reference 1.2 TSI / 90 CP, preţ cu TVA: 58.128 RON. Parametri de calcul: curs valutar orientativ: 4,50 RON, avans achitat de client reprezentând prima de casare: 6.500 RON, durată contract: 60 luni, dobândă RON variabilă 4,99%, DAE 5,10%. Valoarea totală finanţată: 51.628 RON. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termene şi condiţii, detalii la dealerii autorizaţi.

Oferta Porsche Finance Group este disponibilă deja clienţilor în orice showroom autorizat al mărcilor concernului din ţară. Pentru detalii suplimentare, clienţii sunt invitaţi să viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) precum şi site-urile oficiale ale mărcilor concernului participante, ori cel mai apropiat showroom al mărcii auto dorite.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea şi asigurarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.
Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească şi oferă credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.
Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau achiziţionate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare şi asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto şi este parte a Volkswagen Group.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Protecția Consumatorilor
Finanţare

Flotă de 9 mașini electrice pentru Protecția Consumatorilor, prin programul Rabla Plus

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest Timiș intenționează să achiziționeze 9...

abonamentele auto
Finanţare

Abonamentele auto vor depăși, în 5 ani, atât achiziția, cât și leasingul. Studiu PwC

În următorii cinci ani, aproape jumătate (49%) dintre consumatori spun că vor...

RAPPS
Finanţare

Flotă de 10 autoturisme 4×4 pentru dotarea parcului auto al RAPPS

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) București va achiziționa un...

autoturisme rulate
Finanţare

ANAF își înnoiește parcul auto cu 11 autovehicule prin Rabla Clasic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) își înnoiește parcul auto cu 11...