Advertisement

Mitsubishi Outlander
Home Piaţa auto Autoturisme Flota 4×4. Oferta auto a Mitsubishi Motors cu tracţiune integrală

Flota 4×4. Oferta auto a Mitsubishi Motors cu tracţiune integrală

O flotă de automobile 4×4 implică, dincolo de negocierea preţului de achiziţie, un pachet de servicii şi, poate cel mai important, un parteneriat transparent care să nu se termine odată cu prima revizie.

Orice companie care îşi caută o flotă de automobile echipate cu tracţiune integrală ştie că, odată stabilită marca, negocierea preţului de achiziţie se face cu aceeaşi atenţie cu care se optează şi pentru serviciile de întreţinere, asigurări, mobilitate.

În acest material am dezvoltat acest subiect cu ajutorul ofertei auto a mărcii Mitsubishi, recunoscută în special pentru modelele 4×4, pornind de la ASX şi până la maşina de munci grele L200. Mitsubishi oferă o gamă variată şi, mai important, un pachet interesant de servicii after sales. ASX este o ofertă auto atractivă în segmental crossover cu dimensiuni compacte, poziţie înaltă de condus, motorizări la zi şi consum combinat înregistrat de numai 5,7 litri motorină/100 de km şi 6 litri benzină/100 km. Pentru cei care doresc mai mult spaţiu, şi asta fără a creşte simţitor consumul de carburant, există, în oferta auto, Outlander, un SUV compact care poate oferi până la 7 locuri şi un sistem 4×4 inteligent. Mai mult decât un pick-up, L200 completează gama 4×4 a japonezilor cu peste 35 de ani de experienţă în fabricaţia camionetelor. O utilitară robustă, care poate încărca 1 tonă, tracta 2,7 tone şi, în oferta auto, este disponibilă în 3 variante de caroserie la care diferă lungimea benei.

mi_11Însă, lucrurile cu adevărat interesante se întâmplă în momentul în care se dezvoltă subiectul servicii post vânzare. În oferta auto, toate autovehiculele Mitsubishi beneficiază standard de garanţie completă 5 ani sau maximum 150.000 de km, în timp ce garanţia caroseriei la perforare prin coroziune este de 12 ani. Aveţi la dispoziţie una dintre cele mai bune reţele aftersales, cu extindere pe tot teritoriul României iar pentru situaţiile neprevăzute (vandalism, defecţiune, furt, accident) există MAP – Asistenţă Rutieră Gratuită în peste 30 de ţări şi disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Dacă problema este mai gravă şi nu poate fi rezolvată pe loc, MAP vă oferă servicii precum cazare, continuarea călătoriei cu altă maşină, precum şi repatrierea autovehiculului.

Un alt serviciu interesant este “Maşină la schimb”, prin care primiţi o maşină gratis dacă reparaţiile daunelor durează mai mult de 24 de ore şi asta doar în condiţiile în care achiziţionaţi piese originale de la service-ul Mitsubishi Motors. Se recomandă a se folosi doar piese de schimb originale, deoarece au fost proiectate şi testate conform celor mai înalte standarde, de aici şi fiabilitatea recunoscută a mărcii. Dacă au trecut cei 5 ani de garanţie, Mitsubishi Motors oferă un Card de fidelitate care aduce un cost maxim de 17 euro/oră pentru manopera în reţeaua de service-uri autorizate Mitsubishi, între 10% şi 20% reducere, în funcţie de tipul de card şi de vechimea maşinii, pentru piesele originale Mitsubishi Motors utilizate în cadrul reparaţiilor de întreţinere, precum şi reduceri cuprinse între 7% şi 30% pentru asigurările încheiate prin Allianz Ţiriac.

Clientul nostru…

În loc de concluzie, preferăm să dăm cuvântul unui client de flotă Mitsubishi:

„Bazându-ne pe experienţa unei colaborări de peste patru ani, perioada în care autoturismele din gama Mitsubishi sunt permanent utilizate în activitatea noastră specifică, avem plăcerea să vă comunicăm impresiile clienţilor noştri şi, nu în ultimul rând, feedback- ul nostru în calitate de utilizatori: Autoturismele Mitsubishi se remarcă nu numai prin fiabilitatea şi robusteţea specifică. Calitatea japoneză îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte siguranţa, durabilitatea, nu în ultimul rând confortul. Este atât rezultatul tehnologiei înglobate, cât şi cel al experienţei remarcabile, pe întreg mapamondul. Gama 4×4, incluzând modelele Outlander şi Pajero, respectiv, modelul L200, se disting prin versatilitate şi capacitatea de exploatare. În condiţiile unei exploatări intense, pe toate categoriile de drumuri, amenajate sau neamenajate, durabilitatea este remarcabilă. Căderile accidentale survenite pe parcursul perioadei de utilizare au fost soluţionate prompt, fără imobilizări de lungă durată a autovehiculelor în service, datorate unor eventuale lipsuri de stoc pentru reperele defecte. În pofida unui cost de achiziţie apparent ridicat, costul total pentru deţinerea vehiculelor este printre cele mai reduse pe majoritatea segmentelor, comparativ cu alte mărci din piaţă. Nu în ultimul rând, dorim să subliniem profesionalismul, disponibilitatea şi promptitudinea personalului comercial şi tehnic din reţeaua Mitsubishi în general şi din cadrul M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România. Ne dorim să dezvoltăm permanent relaţiile de colaborare, fructificând astfel avantajele conferite de brandul Mitsubishi pe piaţa din România”, a declarat Dragoş Matei, Managing Partner Budget Rent-a-Car România.

100% 120-0.3-0

 

Mitsubishi Outlander:

Pentru cei care doresc mai mult spaţiu, dar fără a compromite activităţile din oraşele aglomerate, şi consumul de carburant, există Outlander, un SUV compact care oferă până la 7 locuri, un interior de ultimă generaţie şi un sistem 4×4 inteligent.

 

 

 

 

Mitsubishi ASX:

Reprezintă o ofertă atractivă în segmentul crossover cu dimensiuni compacte, poziţie înaltă de condus, motorizări la zi şi consum combinat înregistrat de numai 5,7 litri motorină/100 de km şi 6 litri benzină/100 km.

 

 

Mitsubishi L200: Completează gama 4×4 a japonezilor cu peste 35 de ani de experienţă în fabricaţia camionetelor. O utilitară robustă, care poate încărca 1 tonă, tracta 2,7 tone şi este disponibilă în 3 variante de caroserie la care diferă lungimea benei.

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, decembrie 2013 – ianuarie 2014)

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...