O nouă flotă verde la Primăria Capitalei

După Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti, şi cea pentru Parcuri şi Grădini (CMPGB SA), aflată tot în subordinea Primăriei Capitalei, intenţionează să achiziţioneze maşini "verzi" pentru derularea activităţii. De data aceasta este vorba despre vehicule utilitare electrice.
smart electric

Potrivit anunţului publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, valoarea estimată a contractului este de 900.000 de lei, în criteriul de atribuire preţul având o pondere de 75%, iar termenul de livrare, de 25%. Durata contractului este de două luni.

„Achiziţionarea de maşini utilitare electrice este necesară pentru transportul materialelor pe distanţe scurte, a sculelor, uneltelor, cât şi a utilajelor de mică mecanizare pentru derularea activităţilor specifice de întreţinere şi de amenajare peisagistică în parcurile şi grădinile aflate în responsabilitatea CMPGB SA”, arată reprezentanţii instituţiei.

Conform autorităţii contractante, ofertanţii trebuie să demonstreze că au efectuat, în ultimii trei ani, livrări de produse similare în valoare cumulată de minim 900.000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 aprilie 2019.

Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti este una dintre cele 22 de societăţi înfiinţate în aprilie 2017 de Primăria Capitalei. Entitatea desfăşoară activităţi de administrare a parcurilor şi grădinilor publice, a ştrandurilor şi a lacurilor de pe raza municipiului Bucureşti.

 

Adaugati comentariu