O nouă etapă de evaluare a companiilor pentru programele „Rabla” şi „Rabla Plus”

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat rezultatul celei de-a cincea etape de evaluare şi validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în programele "Rabla" şi "Rabla Plus" 2016.
rabla

În această etapă, pentru „Programul Rabla” au fost afişate rezultatele pentru 183 dosare analizate, dintre care 64 dosare au fost acceptate pentru 182 autovehicule şi 119 dosare au fost respinse.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un număr de 3 dosare depuse de persoane juridice, toate fiind acceptate pentru 6 autovehicule.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programului „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de luni, 31 octombrie 2016, în termen de 5 zile.

 

Adaugati comentariu