Noua anvelopă sport de la Continental începe cu 42 de versiuni, cu dimensiuni între 19 și 23 de inci

Cu SportContact 7, Continental are acum pregătită o nouă anvelopă performantă pentru mașinile sport. Din această toamnă vor fi disponibile în total 42 de versiuni în dimensiuni cuprinse între 19 și 23 inci, iar pe parcursul anului viitor, gama de livrare urmează să fie extinsă în continuare.Continental

„Cu noua generație SportContact, facem șoferilor cu un stil de condus sportiv o ofertă foarte sigură, cu accent pe manevrabilitate și cu un rulaj ridicat. Noul nostru produs va fi piesa de rezistență și primul reprezentant al celei de-a șaptea generații de anvelope de vară, care va fi lansat în următorii câțiva ani”, a precizat Enno Straten, șef de strategie, analiză și marketing pentru divizia EMEA de anvelope de schimb, din cadrul Continental.

Potrivit acestuia, Continental a acordat o mare importanță celui mai înalt nivel de perfecțiune, la toate criteriile de performanță. Aceasta, pentru a asigura plăcerea maximă de a conduce, în condiții de siguranță și durabilitate maximă la anvelopele UUHP (segmentul de anvelope de înaltă performanță).

Noul SportContact 7 este succesorul unei anvelope sportive de vară, încercate și testate. De la lansarea sa în urmă cu șase ani, noul model a câștigat diverse teste efectuate de reviste, inclusiv Sport Auto și AutoBild Sportscars, de unde a primit recomandări de top. Principalii producători europeni de vehicule echipează anvelopele din familia SportContact din fabrică.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

În 3 ani, peste 1.600 de utilitare au fost achiziţionate prin Rabla

Rădăcini Grup a împlinit 30 de ani pe piața locală

 

Adaugati comentariu