Advertisement

Home Administrare flote Anvelope Nouă acțiune promoțională Michelin: jocul ”Road Trip”

Nouă acțiune promoțională Michelin: jocul ”Road Trip”

În perioada 16 martie – 30 aprilie, Michelin invită consumatorii să participe la sesiuni de condus online şi off-line şi oferă premii speciale.

michelinConsumatorii îşi doresc ca anvelopele să ofere performanţe excelente în ceea ce priveşte siguranţa, longevitatea, economia de carburant şi confortul în deplasare, iar Michelin este perfect conştient de acest lucru. Cu MICHELIN Total Performance, o strategie bazată pe inovaţie, Michelin se asigură că utilizatorii finali nu vor fi puşi în situaţia să aleagă între performanţele uneori contradictorii ale anvelopelor.

Pe 16 martie, Michelin lansează o aplicaţie online care susţine conceptul MICHELIN Total Performance. Consumatorii sunt invitaţi să participe la o călătorie virtuală în cadrul căreia se pot convinge de beneficiile anvelopelor Michelin în ceea ce priveşte siguranţa, longevitatea şi economia de carburant. Participanţii pot accesa www.performanta.michelin.ro pentru a juca  “Road Trip”, un joc în urma căruia pot câştiga săptămânal cadouri utile sau pot câştiga chiar premiul cel mare, o excursie pentru trei persoane.

În lumea reală, anvelopele Michelin permit şoferilor să se deplaseze în condiţii de siguranţă, pe toate tipurile de vreme. În perioada 16 martie – 30 aprilie, Michelin le oferă şoferilor un voucher de carburant în valoare de 100 lei la achiziţionarea a patru anvelope Michelin pentru turisme cu dimensiunea aflată între 13’’-16’’ sau un voucher de carburant în valoare de 200 lei pentru 4 anvelope cu dimensiunea 17’’-23’ achiziţionate în aceeaşi perioadă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Fabrica Nokian Tyres Romania a produs prima anvelopă

Noua fabrică de anvelope pentru autoturisme a Nokian Tyres construită la Oradea,...

Goodyear
AnvelopeSiguranţă rutieră

Cum se pregătește autoturismul pentru drumuri lungi. Recomandări Goodyear

De la sistemul de frânare, la presiunea din roți, la nivelul de...

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...