Advertisement

SUV
Home Administrare flote Anvelope Nokian Tyres lansează noile anvelope de iarnă Hakkapeliitta 10

Nokian Tyres lansează noile anvelope de iarnă Hakkapeliitta 10

Nokian a lansat gama de anvelope Hakkapeliitta 10, care oferă aderență maximă în timpul iernii și confort sporit la condus, fiind în același timp prietenoasă cu mediul. Gama cuprinde modelele Hakkapeliitta 10 destinate autoturismelor, Hakkapeliitta 10 SUV special concepute pentru vehiculele utilitar-sportive și crossover și Hakkapeliitta 10 EV, o versiune dedicată vehiculelor electrice și hibride.

Noile anvelope de iarnă Nokian Hakkapeliitta 10 sunt concepute pentru a face față cu ușurință și fără a face rabat de la confort condițiilor meteorologice extreme. Aderența superioară pe timp de iarnă a noii game de anvelope este rezultatul soluției moderne de cramponare Nokian Tyres, testării riguroase și cercetării constante.

Nokian Hakkapeliitta 10 Double StudsTehnologia unică Double Stud oferă siguranță maximă pe gheață și zăpadă, datorită țintelor centrale care îmbunătățesc accelerația și aderența la frânare, în timp ce țintele poziționate în zonele umerilor maximizează aderența în timpul virajelor și schimbărilor de bandă.

”Cea mai importantă caracteristică în materie de siguranță a unei anvelope de iarnă cu ținte este performanța sa pe gheață. Schimbarea benzilor de rulare sau prezența într-o intersecție aglomerată, acoperită cu gheață, pot fi o provocare, iar poleiul poate fi la fel de periculos. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor, noile anvelope Hakkapeliitta 10 maximizează siguranța în toate condițiile de condus și oferă manevrabilitate de înaltă performanță și aderență fiabilă. Misiunea noastră este să oferim siguranță și predictibilitate în timpul condusului, indiferent de condițiile meteorologice din timpul iernii”, declară Olli Seppälä, șeful departamentului de Cercetare & Dezvoltare al Nokian Tyres.

Nokian Hakkapellitta 10Dimensiuni Nokian Hakkapeliitta 10

Noua gamă de anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 vine cu o selecție cuprinzătoare de peste 140 de produse. Acoperind dimensiuni între 14 și 22 de inci, anvelopele Hakkapeliitta 10 corespund indicelui de viteză T (190 km/h). Majoritatea produselor din gamă sunt marcate XL, având cea mai mare capacitate de încărcare posibilă în acea dimensiune. Noua gamă Nokian Hakkapeliitta 10 va fi disponibilă pentru consumatori în toamna anului 2021, fiind destinată mai ales piețelor din țările nordice, Rusia și America de Nord.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...

anvelopelor de iarnă
AnvelopeJuridic

Legislația anvelopelor de iarnă în Europa

În cazul în care conduceți prin Europa în anotimpul hibernal, este important...