Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Când le va adopta Guvernul

Guvernul va adopta, în ședința de joi, noi măsuri de relaxare de la 1 iulie, printre acestea numărându-se redeschiderea târgurilor şi talciocurilor din ţară, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară.relaxare

„Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern”, a declarat premierul Florin Cîţu la TVR1.

În ceea ce priveşte purtarea măştii în spațiile închise, șeful Guvernului a precizat că nu a primit propuneri privind o relaxare a condițiilor din prezent.

„Încă nu am primit propuneri în acest sens, la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate – avem acum cinci persoane. Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru. Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii”, a afirmat Florin Cîțu.

 

CITEȘTE ȘI:

Legea privind cumpărarea vechimii în muncă a fost promulgată

Situația dramatică a lotul Biharia-Chiribiș din Autostrada Transilvania

 

Adaugati comentariu