Nissan anunță o nouă generație de utilitare pentru Europa

Nissan a confirmat planurile pentru o nouă generație de utilitare ușoare pentru clienții din Europa. Noile modele vor fi produse la fabrica Renault din Maubeuge (Franța), centrul de excelență al alianței pentru vehiculele comerciale ușoare de mici dimensiuni.
Nissan anunță o nouă generație de utilitare pentru Europa

Nissan a precizat că va oferi mai multe detalii mai aproape de data lansării, dar a confirmat că noua gamă de utilitare pentru Europa va cuprinde atât modele electrice, cât și cu combustie internă. Ele vor veni în versiuni pentru transport de marfă sau de pasageri, urmând a fi disponibile mai multe dimensiuni.

”Deși este prea devreme să dăm detalii de produs detaliate, clienții noștri pot fi siguri că viitoarele modele vor avea o puternică identitate Nissan. De asemenea, vom continua misiunea noastră de a face experiența condusului electric o opțiune viabilă pentru oricine”, a declarat Ashwani Gupta, COO al Nissan.

La fel ca actualul Nissan NV250, produs la fabrica Maubeuge din 2019, noul model va fi construit pe aceeași platformă ca viitoarea generație Renault Kangoo. Astfel, în viitor, toate vehiculele comerciale Nissan pentru Europa vor fi produse în Franța.

Noul van electric va fi o soluție ideală pentru livrări în orașe. El va fi succesorul lui Nissan e-NV200, primul vehicul comercial cu zero emisii, lansat în 2014.

 

Adaugati comentariu