Narcis Neaga revine la conducerea CNAIR

Narcis Neaga va prelua mandatul de director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din data de 12 mai 2018, după ce actualul şef, Ştefan Ioniţă, a solicitat să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate.narcis neaga

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, directorul general Ştefan Ioniţă, a solicitat luni Consiliului de Administraţie să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior. Mandatul de director general al acestuia urma să expire în data de 12 mai 2018. În baza solicitării, Consiliul de Administraţie al CNAIR l-a numit în funcţia de director general al companiei pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai 2018.

Ştefan Ioniţă a fost numit în funcţia de director general în data de 13 ianuarie 2017.

Narcis Neaga a mai ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 – 2015, companie care a fost reorganizată în 2016, sub Guvernul tehnocrat, şi redenumită Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin aceeaşi ordonanţă de urgenţă a fost înfiinţată Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), o companie distinctă ce se ocupă de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier.

Adaugati comentariu