Montarea separatoarelor de sens pe DN1 continuă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că începând cu data de 28 iulie 2016, ora 20.00 va continua execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton pe DN 1, în zona pasajului rutier Ikea.
separator_beton

CNADNR reamintește că pe pasaje se montează parapete rigide din beton, iar în calea curentă, parapete metalice.

Lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens.Îîn zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții
de circulație.

”Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR pentru creşterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrările se desfășoară doar pe perioada nopții”, au precizat reprezentanții companiei.

CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

Compania face apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Ulterior, lucrările vor fi continuate pe următoarele lucrări de artă:

  • pasajul rutier de la km 9+850 – zona Metro şi
  • pasajul de la km 12+384 – zona Otopeni.

Până la această data au fost instalați 3800 metri liniari de parapete metalic și 350 metri liniari parapete New Jersey.

 

Adaugati comentariu