Advertisement

mol
Home Administrare flote Carburanţi MOL România deschide primele benzinării din contractul încheiat cu CNAIR, pe Autostrada Soarelui

MOL România deschide primele benzinării din contractul încheiat cu CNAIR, pe Autostrada Soarelui

MOL România a anunțat deschiderea primelor două stații de servicii MOL Murfatlar pe Autostrada A2, Cernavodă-Constanța, care fac parte din contractul de concesiune servicii încheiat cu CNAIR, anul trecut.

În baza contractului semnat cu CNAIR, MOL România construiește 14 staţii de servicii pe autostrăzile Nădlac – Sibiu (A1), Pitești – București (A), și Cernavodă – Constanța (A2), care vor fi dispuse astfel: șase pe tronsonul Lugoj-Deva, patru pe segmentul Orăștie-Sibiu, două stații pe autostrada București-Pitești și două pe tronsonul Medgidia-Constanța.

Noile stații de servicii reflectă obiectivele companiei de diversificare a portofoliului pentru clienți, conform strategiei actualizate a Grupului MOL 2030+ „SHAPE TOMORROW”, segmentul Consumer Services continuându-și transformarea într-un retailer de bunuri de consum centrat pe digitalizare și un furnizor integrat de servicii complexe de mobilitate până în 2030.

MOL România implementează, în premieră, în stațiile recent deschide, MOL Murfatlar, cât și în cele care urmează să fie deschise, un proiect pilot privind managementul deșeurilor alimentare, cât și al celor rezultate din cafea. Stațiile sunt dotate cu un echipament care poate transforma aproximativ cinci kilograme de resturi alimentare în 0,5 kilograme de compost, într-un ciclu de 24 de ore. În plus, va fi redusă și cantitatea de emisii de CO2 și CH4 (de exemplu 1 kg de deșeuri alimentare generează 2,5Kg de CO2), iar această soluție, cu o eficiență de 90%, va reduce și cantitatea de deșeuri alimentare colectată de sistemul de salubritate.

Stațiile sunt dotate cu trei pompe multi-produs, unde pot alimenta cu oricare dintre carburanții MOL EVO și MOL EVO Plus, o pompa cu debit mărit pentru alimentările cu MOL EVO Diesel și pompă pentru AdBlue, skid pentru alimentarea cu GPL și două stații MOL Plugee ultra-fast pentru încărcarea vehiculelor electrice.

De asemenea, clienții au acces și într-o zonă de birou de lucru închis, care dispune de toate facilitățile necesare pentru ședințele care pot apărea în timpul călătoriei (WiFi gratuit).

Zona de servicii dispune de o parcare pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv pentru camioane sau rulote. De asemenea, clienții pot avea acces la dușuri, pe bază de cod.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Inflaţia va rămâne exprimată în două cifre în următoarele 12 luni. Estimări CFA România

Flotă de 54 de mașini de teren și 13 hibride pentru Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Lukoil
Carburanţi

ANPC a decis închiderea, temporară, a patru benzinării din rețeaua Lukoil

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a început o amplă acţiune de control,...

mol
Carburanţi

Grupul MOL își propune să atingă neutralitatea emisiilor de carbon printr-o tranziție inteligentă

Grupul MOL și-a actualizat strategia pe termen lung, Shape Tomorrow, și își...

OMV-Petrom
Carburanţi

ANPC a decis închiderea temporară a 11 staţii de carburant din reţeaua OMV-Petrom

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a decis închiderea temporară a 11 staţii...

Combustibilii sintetici
Carburanţi

Combustibilii sintetici pot fi doar o soluție de nișă pentru autoturisme. Analiză Deutsche Bank

Deși pot fi considerați o soluție ecologică pentru călătoriile pe distanțe lungi...