Advertisement

Mercedes-Benz V Klasse by Klassen floteauto
Home Piaţa auto Autoturisme Mercedes-Benz V 300 d 4Matic by Klassen: artă sau kitsch?

Mercedes-Benz V 300 d 4Matic by Klassen: artă sau kitsch?

Așează-te comod și vizionează fotografiile de mai jos. Apoi spune cu mâna pe inimă: ți-ar plăcea să călătorești în cel mai luxos van de pe piață? Este V 300 d 4Matic by Klassen artă pură sau kitsch? Se ia un exemplar Mercedes-Benz Clasa V, se dichisește și se umblă la preț (că, deh, noblesse oblige). Modelul de bază este un V 300 d 4Matic de 239 CP, al cărui exterior a fost vopsit în două nuanțe și i-au fost adăugate jante spițate din aliaj. La interior, însă, se regăsesc cele mai spectaculoase schimbări.

Mercedes-Benz V Klasse by Klassen floteauto

Citește aici testul cu V 300 d 4Matic!

Cabina a fost separată de spațiul pentru pasageri printr-un perete vitrat, care, la o simplă comandă, este acoperit cu un televizor amovibil. Numai patru locuri au mai rămas în spate, dintre care două sunt retractabile, iar când sunt pliate, șezutul celorlalte se extinde, susținând inclusiv gambele și formând două șezlonguri. Sistemul multimedia se comandă de pe tableta aflată în cotiera centrală, iar albul pur al tapițeriei este perfect completat de zonele din piele și Alcantara de nuanțe închise.

Mercedes-Benz V Klasse by Klassen floteauto

Plafonul are o suprafață vitrată, iar zonele tapițate ale acestuia sunt luminate aidoma cerului înstelat. Există un mini-frigider, suporturi de pahare încălzite și răcite, precum și reglaje electrice pentru toate scaunele. Toate acestea au, firește, un preț: 205.000 euro (preț net, fără taxe) costă vehiculul complet, iar livrarea acestui model se face direct din stoc!

Mercedes-Benz V Klasse by Klassen floteauto

Totuși, poate nu vrei un microbuz. Nicio problemă: Klassen îți oferă și alte modele, dintre cele mai variate. Și nu numai mașini noi, ci și second hand modificate, de la sportive precum Mercedes-Benz SLR (315.000 euro) și Ferrari 488 Pista (349.000 euro) până la Rolls Royce Phantom cu ampatament extins cu de către tunerul german cu 1,05 metri (până la 4,82 m), un vehicul care măsoară 7,03 metri lungime și al cătui preț este disponibil numai la cerere.

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...