Mega Mall – locul unde puteți vedea finalistele Best Electric Car in Romania

Finalistele competiției Best Electric Car în România vor fi expuse în perioada 22 – 24 aprilie la Mega Mall Bucuresti la intrarea dinspre Șoseaua Pantelimon și la parter, de unde vor porni în sesiunea de testare care se va desfășura pe parcursul a patru zile, între 25 - 28 aprilie, pe traseul București - Iași - București.Cele șapte modele finaliste care își vor disputa marele premiul Best Electric Car in Romania 2023 sunt Audi Q8 e-tron 50 quattro, BMW i7 xDrive60, Cupra Born, Kia e-Niro, Nissan Aryia, VW ID. Buzz și Toyota BZ4X.

„Pentru a crea un viitor mai bun, primul pas este să facem un prezent mai bun. Susținem și găzduim în Mega Mall inițiativa Best Electric Car fiindcă recunoaște eforturile celor care ne arată că sustenabilitatea nu e doar un trend, ci este un domeniu care are nevoie de implicarea tuturor.

Mobilitatea verde este un element esențial când vine vorba de protecția mediului. Încurajăm deplasarea eco și punem la dispoziția clienților Mega Mall 31 de stații de încărcare a vehiculelor electrice, pentru cei care vor să fie environment-friendly. Management Mega Mall București.

Modelele finalistele vor fi testate de juriul format exclusiv din 14 profesioniști în jurnalismul auto, care acoperă toate titlurile relevante din domeniu, pe parcursul a patru zile, timp în care vor testa nu doar mașinile, ci și capacitățile lor de a folosi cât mai eficient infrastructura de încărcare din mai multe orașe.

La fel ca la prima ediție, pe lângă marele premiu – Best Electric Car in Romania – publicul își poate vota modelul favorit pe site-ul www.bestelectriccar.ro, în cadrul Premiului de Popularitate.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Podul de la Brăila va fi inaugurat în jurul datei de 27 iunie

Ministrul Transporturilor: Autostrada Ploieşti-Braşov va costa mai puțin de 4 miliarde de euro

 

 

Adaugati comentariu