Maşini de firmă. Noutăţile sezonului pentru transport de persoane

La începutul lunii octombrie a avut loc cel mai mare salon auto al toamnei, la Paris. AutoExpert Flote a selectat cele mai importante premiere pentru companii şi manageri.

Ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris a fost inundată de foarte multe premiere mondiale, mare parte dintre ele fiind de mare interes pentru companii şi manageri. Observaţia e valabilă mai ales dacă ne raportăm la Salonul Auto de la Geneva, din primăvara acestui an, sau chiar la ediţia de anul trecut a Salonului Auto de la Frankfurt, show-uri auto în care au contat mai mult premiere exuberante sau dedicate în primul rând clienţilor persoane fizice.

Asadar, iată care sunt principalele noutăţi pe care companiile şi managerii le vor putea achiziţiona în 2015 sau chiar de la finalul acestui an pentru transport de persoane.

 

 

Mercedes B-ClassMercedes B-Class (facelift)

Cea mai pragmatică propunere bazată pe platforma tehnică a lui A-Class primeşte un refresh binevenit. Care se impune şi datorită noului rival BMW Seria 2 Active Tourer, faţă de care B-Class are deja experienta cu firmele.

 

 

 

Ford S-MaxFord S-Max

Noua generaţie se pretează mai bine titulaturii de ”company car” dacă managerul care o conduce e amator de a încheia afaceri pe terenul de golf sau de tenis. Spaţiul generos şi modularitatea permit o ambianţă destinsă, de birou.

 

 

 

Renault EspaceRenault Espace

O adevarată revoluţie pentru producătorul francez. Cel mai cunoscut monovolum din Europa capătă acum şi valenţe de crossover. Deci e tocmai ce trebuie pentru vizitele consiliului de administraţie în zone mai greu accesibile.

 

 

 

Mercedes V-Class 4MaticMercedes V-Class 4MATIC

Cel mai luxos van al momentului este de acum şi cel mai sigur, graţie adaptării tracţiunii integrale 4MATIC (mai ales că în curând vine şi iarna). Indiferent de cât de mare e rangul pasagerilor, aceştia călătoresc business fără griji.

 

 

 

Ford C-MaxGrand C-Max

 

Ford C-Max / Grand C-Max (facelift)

Perechea de monovolume compacte ale producătorului cu sigla ovalului albastru trece printr-un upgrade estetic, dar şi tehnic. Noua imagine de marcă, mai dinamică, face din C-Max şi Grand C-Max propuneri demne de luat în seamă de către angajaţii model, în special cei familişti.

 

 

 

 

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, luna octombrie)

Adaugati comentariu