Loteria Română își asigură RCA și Casco flota de peste 200 de autovehicule

Compania Națională Loteria Română intenționează să achiziționeze servicii de asigurare obligatorie RCA și de asigurare facultativă Casco (fără franciză), pe termen de 12 luni, pentru flota proprie de autovehicule.Loteria Română

Potrivit anunțului de participare la licitație publicat în SEAP, valoarea totală estimată a contractului este de 843.369,88 lei (fără TVA).

Achiziția este împărțită în două loturi:

Lotul 1 – Servicii de asigurare obligatorie RCA pentru o flotă de 94 vehicule (92 autovehicule și 2
remorci). Valoarea estimată a contractului este de 177.742,75 lei (fără TVA), criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Lotul 2 – Servicii de asigurare obligatorie RCA și servicii de asigurare facultativă tip Casco (fără
franșiză) pentru o flotă de 49 autovehicule, marca Skoda Fabia. Valoarea estimată a contractului este de 246.932,95 lei (fără TVA), criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Lotul 3 – Servicii de asigurare obligatorie de tip RCA și servicii de asigurare facultativă tip Casco (fără franșiză) pentru o flotă de 75 autovehicule marca Kia Stonic. Valoarea estimată a contractului este de 418.694,18 lei (fără TVA), criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

În cazul în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, Loteria Română solicită ofertanţilor o nouă propunere financiară, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui
nouă propunere financiară are preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 martie 2023.

Potrivit Companiei Naționale Loteria Română, achiziția de servicii de asigurare RCA și Casco este anuală, perioada estimată de publicare a anunțurilor viitoare fiind luna februarie 2024.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Reîncep lucrările de reabilitare a Podului peste braţul Borcea de pe A2

Câștigător desemnat de CNAIR pe Lotul 1, parte din drumul de mare viteză Filiaşi – Lugoj

 

 

 

Adaugati comentariu