Lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

Premierul Florin Cîţu a publicat, joi, lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii, multe dintre acestea impunând chiar o interdicţie totală pentru circulaţia fără motive bine întemeiate.Grecia

”Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost responsabili. Hai să continuăm aşa! Doar împreună putem învinge pandemia”, a arătat premierul.

restricţii de circulaţie

Potrivit listei publicate, o serie de state, precum Austria, Slovacia şi Portugalia, nu mai permit circulaţia fără motive întemeiate după ora 20.00, iar altele, precum Cehia, Cipru, Muntenegru și Olanda au impus restricţii de circulaţie de la ora 21.00.

Franţa a limitat traficul cetăţenilor după ora 18.00, în timp ce Anglia, Scoţia, Lituania au impus restricţie totală pentru deplasarea în afara locuinţelor.

Guvernul a aprobat, miercuri, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, propusă prin Hotărârea CNSU adoptată tot miercuri. Cea mai importantă nouă măsură este cea referitoare la restricţii de circulaţie pe timp de noapte începând cu ora 22:00, faţă de 23:00 până acum. Măsura se aplică începând din 14 martie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,2% în luna februarie

Continental România continuă să investească în tehnologii pentru mobilitatea viitorului

CNAIR a primit fondurile europene pentru Șoseaua de centură a municipiului Rădăuți

 

 

Adaugati comentariu