Lidl deschide două magazine, care dispun de staţii de încărcare pentru mașini electrice
Lidl

Retailerul german Lidl a anunţat că îşi continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două noi magazine, în Timişoara şi în Iaşi, care dispun de câte o staţie de încărcare pentru automobile electrice.

“Lidl România continuă investiţiile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi pe data de 25 martie: unul în oraşul Timişoara şi celălalt în oraşul Iaşi. Ambele unităţi dispun de câte o staţie de încărcare pentru automobilele electrice”, a precizat companie.

Fiecare dintre cele două unităţi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătraţi. De asemenea, unitatea Lidl din Timişoara are peste 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Iaşi are peste 130 de locuri de parcare. În plus, cele două magazine dispun de câte o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan.

În 2020, Lidl avea aproximativ 287.000 de angajaţi, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german avea deschise peste 270 de magazine şi 5 centre logistice.

 

CITEȘTE ȘI:

Guvernul ar putea suspenda activitatea firmelor care încalcă repetat măsurile anti-Covid

Comisia Europeană: Producția de baterii pentru mașini electrice va genera milioane de locuri de muncă

Fonduri europene pentru documentația tehnică a Variantei de Ocolire Pitești Vest

 

 

Adaugati comentariu