97% dintre români utilizează un smartphone, jumătate dintre aceștia preferând Samsung

Potrivit raportului Hootsuite: Digital 2021, citat de Telekom Romania, 97% dintre români utilizează un smartphone. Compania de telefonie mobilă arată că un sondaj online a arătat că mai mult de jumătate dintre respondenți preferă Samsung.samsung

„În România există peste 26 milioane de conexiuni mobile, 135,6% raportat la populaţia ţării, iar 97% dintre români utilizează un smartphone, potrivit raportului Hootsuite: Digital 2021 despre situaţia mediului digital la nivel global, dar şi aplicat pe fiecare ţară în parte. Conform unui sondaj online derulat pe website-ul Telekom Romania în perioada 10-11 martie 2021, la care au participat 9.905 respondenţi, brandul de telefoane mobile utilizat de majoritatea clienţilor Telekom este Samsung, care a înregistrat peste jumătate din totalul opţiunilor exprimate (58,5%)”, arată Telekom Romania.

Potrivit sondajului online, 20,9% dintre respondenți preferă Huawei, 9,7%, Apple și 4,2%, Xiaomi.

Când vine vorba despre perioada de utilizare a dispozitivelor mobile, peste 40% dintre respondenţi au precizat că deţin actualul telefon de doi ani sau mai mult. Frecvenţa cu care apar noi modele de telefoane, atractivitatea noilor funcţionalităţi, dar şi ofertele producătorilor şi operatorilor ar putea fi principalii factori care stau la baza deciziei de a achiziţiona un nou dispozitiv.

Telekom Romania a derulat un sondaj online, anonim, în perioada 10-11 martie 2021, la care participarea a fost deschisă oricărui vizitator al website-ului operatorului, fără nicio cerinţă de identificare a persoanei, locaţiei, vârstei sau oricărui alt indicator demografic, care să ofere o indicaţie de eşantion reprezentativ.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

 

CITEȘTE ȘI:

Lidl deschide două magazine, care dispun de staţii de încărcare pentru mașini electrice

Guvernul ar putea suspenda activitatea firmelor care încalcă repetat măsurile anti-Covid

Comisia Europeană: Producția de baterii pentru mașini electrice va genera milioane de locuri de muncă

 

 

Adaugati comentariu