Licitaţie pentru servicii de transport rutier destinate Loteriei Române

Compania Naţională Loteria Română (CNLR) alocă, din surse proprii, 2,29 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport de numerar provenit din încasările realizate de agenţiile proprii şi depozitele de valori şi casierie din cadrul Loteriei Române, inclusiv colectarea, procesarea şi depunerea acestuia în conturile curente ale societăţii.loteria-romana-licitatie-servicii-rutiere-floteauto

Potrivit anunţului de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), compania care câştigă licitaţia trebuie să asigure „”servicii de transport terestru, inclusiv serviciile de transport cu vehicule blindate şi servicii de curierat, cu excepţia transportului de corespondenţă””.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 12 luni de la data atribuirii. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 ianuarie 2016, ora 16,00.

„Ofertantul va prezenta, ca dovadă, o declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă asumarea obligaţiei că, în cazul în care va fi declarat câştigător, va prezenta în termen de maximum 15 zile de la data semnării contractului, odată cu prezentarea dovezii de constituire a garanţiei de bună execuţie, o poliţă de asigurare în favoarea autorităţii contractante, cu o valoare minimă de 4.000.000 lei, pe care o va menţine valabilă la acelaşi nivel pe toată perioada derulării contractului, poliţa ce va asigura media transportului de numerar pentru o singură colectare de numerar (estimată de CNLR la aproximativ 4.000.000 lei)”, potrivit anunţului.

Loteria Română este una dintre instituţiile cu tradiţie ale societăţii româneşti, fiind înfiinţată în anul 1906. În prezent, Loteria Română organizează şi exploatează, în calitate de unic organizator, pe întreg teritoriul ţării, jocuri de noroc, jocuri loto şi pariuri mutuale.

 

 

Adaugati comentariu