Advertisement

federal-mogul-jurid-sisteme-franare-floteauto
Home Piaţa auto Industrie auto JURID, parte a Federal-Mogul Motorparts, lansează un nou suport tehnic dedicat mecanicilor auto

JURID, parte a Federal-Mogul Motorparts, lansează un nou suport tehnic dedicat mecanicilor auto

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation, a anunţat noile materiale de asistenţă tehnică de la Jurid®, expertul său european în sisteme de frânare.

Suportul furnizează o gamă de instrumente care îi ajută pe mecanicii auto să beneficieze la maxim de gama de produse de frânare originale ale companiei, incluzând sfaturi tehnice, ghiduri de instalare şi grafice cu indicatorii de avarii, care vin în sprijinul mecanicilor şi oferă răspunsuri la problemele obişnuite.

Suportul tehnic Jurid®, completează gama de produse de frânare OE, furnizând soluţii pentru problemele obişnuite de instalare în cazul aplicaţiilor cu probleme specifice modelelor de autoturisme, cum ar fi Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito şi VW Passat. Prin intermediul materialelor de asitenţă tehnică, mecanicii primesc informaţii despre cum să contracareze zgomotul şi vibraţiile la frânare, să îmbunătăţească eficienţa frânării şi să îşi extindă cunoştinţele despre sistemele de avertizare la sistemul de frânare. Graficele cu indicatorii de avarii oferă imagini simple care ajută la identificarea problemelor şi cauzelor, furnizând în acelaşi timp soluţii posibile pentru aceste probleme.

Colaborăm îndeaproape cu producătorii auto şi industria service-urilor din segmentul aftermarket pentru a determina problemele specifice ale modelelor europene cunoscute, iar Jurid® se va strădui în continuare să dezvolte soluţii care să uşureze munca mecanicilor şi să sporească siguranţa vehiculelor de pe şosele”, afirmă Jerome De Bruycker, Federal-Mogul Motorparts, Brand Marketing Director Aftermarket EMEA.

La începutul acestei toamne, Jurid® a introdus o nouă linie de produse pentru a furniza clienţilor săi o selecţie cuprinzătoare de seturi de frânare gata pentru instalare, cu saboţi de frână pre-montaţi.

Seturile Jurid Evo-Kit sunt proiectate pentru a economisi timpul mecanicilor auto la repararea saboţilor de frână. Aceste seturi complete îi oferă clientului tot ce are nevoie, cu un dispozitiv de reglare original (OE) şi toate accesoriile necesare pentru montare. Şi pentru ca totul să fie şi mai rapid, fiecare set vine cu o broşură detaliată cu instrucţiuni de instalare, care descrie fiecare etapă a procesului. Gama conţine 117 repere ce acoperă toţi producătorii importanţi de vehicule.

Jurid are o istorie de 100 de ani în realizarea de produse pentru frânare şi este lider de piaţă şi expert în produse de fricţiune, furnizând produse inovatoare de cea mai bună calitate. Căutăm permanent noi moduri de a oferi clienţilor noştri cele mai bune produse, servicii şi expertiză”, arată Tudor Armaşu, Federal-Mogul Motorparts, Aftermarket Product Marketing Manager Braking EMEA.

Ambele lansări vin in contextul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea mărcii premium de produse pentru frânare, JURID®. Federal-Mogul a achiziţionat JURID în anul 2014, extinzându-şi portofoliul de produse şi îmbunătăţind oferta vastă a companiei. “Integrarea brandului JURID în portofoliul nostru în anul său centenar ne oferă o oportunitate reală de a ne conecta cu clienţii,” a declarat Jérôme de Bruycker, Senior Brands Manager EMEA, Federal-Mogul Motorparts. “Vom profita de această celebrare pentru a prezenta oferta noastră extinsă de produse clienţilor Federal-Mogul şi pentru a aborda clienţii actuali ai JURID.”

Jurid are o istorie amplă în furnizarea de produse lider de piaţă şi a produs pentru prima oară garnituri de fricţiune sinterizate (1955), plăcuţe de frână pentru sisteme de frânare cu disc (1963) şi plăcuţe de frână ecologice (1998). Această reputaţie şi expertiza tehnică vin în sprijinul angajamentului companiei Federal-Mogul de a dezvolta noi tehnologii care să ofere performanţa, calitatea şi uşurinţa în montare pe care le caută clienţii.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

litiului
Industrie auto

Mercedes și Stellantis sunt în discuții cu Serbia pentru a investi în procesarea litiului și în producția de baterii

Mercedes-Benz Group AG și Stellantis NV sunt în discuții cu Guvernul de...

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...