Licitație pentru proiectarea a 12 noduri rutiere noi amplasate pe patru autostrăzi

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o nouă licitaţie pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate a 12 noduri rutiere, a a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.noduri rutiere

Potrivit sursei citate, ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie.

„Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, şi A7 – adică în toate marile regiuni ale ţării”, a subliniat Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor a menţionat Nod Pantelimon, pe A0 Nord; Nod Ovidiu, pe A2 Feteşti – Cernavodă; Nod Dunărea, pe A2 Feteşti – Cernavodă; Nod Peştera, pe A2 Cernavodă – Constanţa; Nod Ghighiu, pe A3 Bucureşti – Ploieşti; Nod Ciurila, pe A3 Cluj-Turda. De asemenea, a făcut referire la Nod Românaşi, pe A3 Cluj-Zalău; Nod Luduş, pe A3 Tg.Mureş-Câmpia Turzii; Nod la Sănduleşti, pe A3 Cluj-Turda; Nod la Crasna, pe A3 Zalău-Oradea; Nod de descărcare pe A7, în zona localităţii Dumbrava, după conexiunea autostrăzilor A7 şi A3 şi Nod la Adjud Est, pe A7 Focşani-Bacău.

„Proiectele de mai sus vin în completarea celor 9 noduri rutiere care vor deservi autostrăzile A1, A2 şi A3, pentru care CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare”, a precizat ministrul Transporturilor.

 

CITEȘTE ȘI:

Continental dezvoltă noi funcții pentru protecție cuprinzătoare a pasagerilor vehiculului

Achiziția din magazinele fizice rămâne metoda preferată pentru mulți consumatori

 

Adaugati comentariu