Levente Gall, noul director general al WebEye România

WebEye România, membru al WebEye Telematics Group, furnizorul de soluţii telematice cu cea mai extinsă prezenţă pe piaţa europeană, are un nou director general, Levente Gall.levente-gall

Gall îl înlocuieşte pe Gyula Telegdi, care a fost promovat Global Operation Director, poziţie din care va conduce operaţiunile companiei în cele 11 ţări europene în care WebEye are filială proprie.

Levente Gall lucrează în companie din 2008, fiind primul reprezentant de vânzări şi totodată persoana care a adus primii clienţi – Rozotti, Proges – pentru WebEye România. Au urmat treptat contracte importante cu jucători mari din transporturi precum International Transporte Popovici, Transcom, Fornetti şi Edy Spedition, firmă care la vremea semnării contractului cu WebEye avea o flotă de peste 1000 de camioane. Succesul în afaceri i-a adus lui Levente Gall promovarea, în 2012, în funcţia de director de vânzări şi în prezent în funcţia de director general.

levente-gallEste un motiv de mare bucurie atât pentru mine, cât şi pentru Gyula. Promovarea înseamnă recunoaşterea efortului nostru de a poziţiona WebEye în fruntea furnizorilor de soluţii telematice din România. Intrăm într-o nouă etapă, când echipa din România va avea un cuvânt important de spus în luarea deciziilor la nivelul grupului. Dacă Gyula se va ocupa de dezvoltarea filialelor din Europa, eu voi avea ca priorităţi consolidarea afacerii în România şi întărirea echipei. Voi investi în stimularea angajaţilor pentru a fi mai buni profesional şi mai dedicaţi companiei”, a spus Levente Gall.

Afacerile WebEye România au avut un boom în perioada 2012 – 2016, pe fondul dezvoltării serviciilor şi al extinderii echipei. Afacerile au mers bine şi la nivelul grupului, care a semnat recent un contract de 1,3 milioane de euro cu Waberer’s, un gigant al logisticii europene.

„În 2017 mă voi concentra asupra dezvoltării produselor specifice pieţei din România, astfel încât clienţii să fie total satisfăcuţi de serviciile noastre. De asemenea, ambiţia mea e sa continuăm extinderea în România şi să ne întărim prezenţa în regiunile strategice”, a conchis Levente Gall.

În 2016, WebEye România a avut o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro iar afacerile WebEye Telematics Group au fost de peste 27,7 milioane de euro.

 

 

Adaugati comentariu