Leonardo Badea, noul preşedinte ASF

Plenul reunit al Parlamentului a votat în şedinţa de miercuri, 28 iunie, numirea lui Leonardo Badea în poziţia de preşedinte al ASF, precum şi a lui Ovidiu Răzvan Wlassopol pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.
leonardo badea

Leonardo Badea este deputat PSD de Dâmboviţa, după ce în legislatura anterioară a fost senator Acesta a preluat, la începutul anului, funcţia de presedinte al Comisiei de buget-finanţe în locul lui Viorel Ştefan, devenit ministru de Finanţe.

Noul preşedinte ASF are un doctorat în economie, în domeniul contabilitate, studii în domeniul securităţii la Institutul diplomatic român, la Colegiul Naţional de Apărare, precum şi o diplomă la Colegiul Naţional de Informaţii.

La conducerea instituţiei de supraveghere a pieţei financiare, Leonardo Badea îl înlocuieşte pe Mişu Negriţoiu, care a fost revocat în data de 11 mai 2017.

Noul prim-vicepresedinte, Ovidiu Wlassopol a fost până acum consilier al lui Mircea Ursache, vicepreşedinte ASF, membru executiv, responsabil pe Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare.

 

 

Adaugati comentariu