leasing operațional
Home Finanţare Leasing operaţional Leasing operațional pentru companii în creștere

Leasing operațional pentru companii în creștere

Ai ales să pornești pe drumul tău și să îți deschizi propria afacere? Este un pas curajos, pentru care te felicităm. Începutul oricărui business este o perioadă de căutări, când îți definești ideea de la care ai pornit și pui bazele unei companii puternice.

Credem ca te va ajuta să ai alături de tine parteneri de încredere care să călătorească alături de tine prin etapele cele mai importante prin care vei trece.

Un pas important pe care este recomandat să îl faci încă de la începutul companiei este asigurarea unei soluții eficiente de mobilitate. Probabil vei călători des pentru întâlniri de business și pentru a fi acolo unde sunt oportunitățile care îți vor ajuta compania să crească.

Pornește la drum cu noi! Să spui da unei oferte de leasing operațional îți va aduce doar beneficii. Iată câteva dintre acestea:

  1. Nu vei bloca fondurile companiei

La începutul afacerii, fondurile de care dispui sunt foarte importante, în special atunci cand pot apărea cheltuieli neprevazute. Vestea bună este că, atunci cand accesezi un serviciu de leasing operațional, te vei bucura de o flota de mașini nouă fără a bloca fondurile companiei.

Achizitionarea unei masini prin leasing financiar sau cumparare necesită un buget de început, fie ca este vorba despre un avans sau de suma întreagă pe care trebuie să o achiți.

Daca optezi pentru o flota de masini prin leasing operational, nu vei avea nevoie de un buget initial, deoarece acest tip de serviciu nu necesita avans, iar contributia ta initiala va fi zero. Pe parcursul contractului vei plati doar rata lunara stabilita atunci cand inchei contractul de închiriere. Prin urmare, leasingul operațional este o soluție de mobilitate eficientă pentru business, care nu îți va afecta bunul mers al companiei prin blocarea unor fonduri de care ai mare nevoie atunci când ești la început.

  1. Personalizare pentru bugetul și nevoile tale

Fiecare companie are nevoie diferite, iar noi știm asta. De aceea, îți oferim asistență încă de la început, pentru a te ajuta să alegi modelul de mașină potrivit pentru tine, în acord cu bugetul de care dispui. Dimensiunea flotei de mașini poate fi decisă înainte de semnarea contractului, când vei putea să calculezi rata pe care o vei plăti lunar.

În plus, avantajul închirierii prin leasing operational este faptul ca vei avea mai puține griji privind partea birocratică. Tu nu vei fi responsabil de înmatriculare, RCA sau impozit pentru mașinile pe care le vei folosi, ceea ce este un atu enorm atunci cand ești ocupat să construiești o afacere.

  1. Mobilitate eficientă, oricând

Mobilitatea este importantă pentru compania ta, indiferent de industrie. Un contract de leasing operațional îți garantează că ai la dispoziție mașini pentru deplasare, chiar dacă unul din autovehiculele flotei a fost afectat de o avarie. Arval îți va oferi o altă mașina până când cea din flota ta va fi reparată.

În concluzie, serviciul de leasing operațional nu este o grijă în plus, ci o modalitate prin care poți spori mobilitatea și eficiența din noua ta companie. Apelează cu încredere la serviciile Arval!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

Arval Connect
Leasing operaţional

Arval Connect accelerează tranziția către electrificare

Leasingul operațional este o soluție eficientă pentru toate afacerile care au nevoie...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...