Iveco aduce la IAA 2016 un tren rutier revoluționar

Italienii pregătesc câteva surprize pentru expoziția de la Hanovra. Între 22 și 29 septembrie, ne vom întâlni în hala 16 cu premiera mondială a unui concept de tren rutier menit să schimbe tot ceea ce știam despre transportul sustenabil.
Iveco Stralis

Iveco va aduce la cea de-a 66-a ediție a show-ului din Germania o mare parte din gama de camioane, de la cele ușoare la cele destinate transporturilor pe distanțe lungi, precum și autocare și vehicule cu destinații speciale. Practic, nimeni nu va simți lipsa vreunui exponat de seamă din gama italienilor.

Vedetele vor fi, însă, două: conceptul de tren rutier care va duce ideea de transport sustenabil la un nou nivel și noua gamă Stralis. Primul dintre ele este atât de avansat, încât soluțiile pe care le propune sunt protejate de 25 de patente!

Iveco StralisÎn plus, gama Stralis va fi prezentată oficial, după ce a fost lansată în iunie, la Madrid. Am prezentat-o în detaliu aici, dar merită să mai amintesc o dată de varianta alimentată cu CNG și LNG, care scade costurile la pompă cu până la 40% față de versiunea diesel.

Iveco DailyTot aici, Iveco va aduce noul Daily Euro 6, împreună cu al său sistem de conectivitate Daily Business Up. Așa cum vă spuneam și cu ocazia prezentării oficiale, gama de motorizări de până la 210 CP și 470 Nm, combinată cu economia de motorină de până la 4% față de generația anterioară îl poziționează în topul segmentului.

Iveco TrakkerIveco s-a alăturat altor doi mari constructori de camioane, precum Daimler și Renault, care și-au făcut deja publică linia de vehicule prezente la Hanovra. Pe măsură ce vom primi noutăți de la restul companiilor, vi le vom prezenta.

Iveco Eurocargo

 

 

Adaugati comentariu