Grawe Romania Asigurare intră pe piaţa RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat cererea societăţii Grawe România Asigurare de autorizare în vederea practicării asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA), precum şi a asigurărilor de vehicule terestre (CASCO).grawe-floteauto

Grawe devine astfel a noua societate autorizată să subscrie poliţe RCA alături de: Allianz-Ţiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi Uniqa, contribuind la consolidarea unui mediu concurenţial sănătos pe această piaţă, în beneficiul consumatorilor.

Prezentă pe piaţa asigurărilor de 15 ani, Grawe România Asigurare este subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume. Cea mai mare parte a business-ului este susţinută de asigurările de viaţă, însă societatea are în portofoliu şi asigurări de proprietăţi şi bunuri, asigurări de sănătate şi de accident. Din 2010 vinde şi asigurări obligatorii pentru locuinţe în calitate de acţionar al PAID.

Grupul austriac Grawe operează pe 13 pieţe din Europa Centrală şi de Est, are circa 4.600 de angajaţi, iar anul trecut a înregistrat venituri totale din prime în valoare de 522,5 milioane de euro.

 

Adaugati comentariu