Advertisement

ald-carselector-floteauto
Home Administrare flote Monitorizare și aplicații ALD carselector, aplicaţia online care facilitează configurarea şi selecţia maşinilor

ALD carselector, aplicaţia online care facilitează configurarea şi selecţia maşinilor

După lansarea aplicaţiei ALD mobile, ALD Automotive a dezvoltat un nou instrument de mobilitate care le facilitează conducătorilor auto accesul la serviciile de care au nevoie. ALD carselector este o aplicaţie online care permite utilizatorilor să-şi configureze, compare şi selecteze maşina dintr-o bază de date de peste 4 700 de autovehicule multi-brand.

ALD carselector serveşte drept un consultant online pentru şoferii şi managerii de flotă care doresc să-şi configureze vehiculele. Pentru a utiliza aplicaţia, aceştia trebuie să se logheze şi astfel pot căuta autovehiculele în funcţie de caroserie, model, marcă, tipul şi consumul de combustibil sau impactul asupra mediului înconjurător. De asemenea, îşi pot configura autovehiculul luând în considerare criterii precum echipamentul, opţiunile adiţionale, exteriorul maşinii etc. După selecţia vehiculelor, utilizatorii pot cere şi o cotaţie de leasing operaţional full service, astfel simplificând etapa de contractare a autovehiculului.

 

dowling_1“ALD carselector reprezintă un instrument online complet şi uşor de utilizat, destinat şoferilor care au nevoie de un consultant 24/7 când îşi aleg autovehiculul. Aplicaţia este doar la un click distanţă şi oferă informaţii relevante despre vehiculele prezentate, asemenea unui consultant dintr-un showroom auto. Unul dintre marile avantaje ale aplicaţiei ALD carselector este faptul că utilizatorii pot compara diferite mărci folosind criterii personalizate, iar în acest fel pot găsi maşina care corespunde cel mai bine politicii auto a companiei, începând cu gama de preţ, până la diverse gadget-uri sau opţiuni adiţionale. Pentru managerii de flote, aplicaţia reprezintă un real suport în ceea ce priveşte optimizarea TCO, reducerea timpului petrecut în procesul de selecţie a maşinii şi concentrarea pe managementul strategic al flotei lor”, spune Shane Dowling, director general ALD Automotive (foto).

Aplicaţia ALD carselector poate fi accesată pe următorul link: www.aldcarselector.com. Aplicaţia este dezvoltată ca un proiect internaţional ALD Automotive şi a fost implementată cu succes în filialele din Franţa, Mexic, Austria, Ungaria, etc.

ALD Automotive este lider pe pieţele de leasing operaţional full service şi management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă şi o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piaţa internaţională, cu poziţii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa şi locul 3 în întreaga lume. Grupul a atins în 2013 cifra simbolică de 1 milion de vehicule aflate în circulaţie, având pe 31 decembrie o flotă constând în 1 008 840 de autovehicule.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

telematica
Monitorizare și aplicații

Telematica și reducerea costurilor cu flotele auto

Datele despre vehiculele companiei sunt unul dintre cele mai importante active. De...

Monitorizare și aplicații

Jocurile de cazino întâlnesc literatura

De la romanele clasice până la cele mai recente opere contemporane, cărțile...

ADAS
Monitorizare și aplicații

Beneficiile ADAS pentru managementul flotei

Adoptarea pe scară largă a vehiculelor cu sisteme avansate de asistență pentru...

SafeFleet
Monitorizare și aplicații

SafeFleet a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 24 mil. lei în 2023, în creștere cu 13%

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a...