Nedwash
Home Administrare flote Întreţinere interior şi exterior – Nedwash Spalatorie Auto

Întreţinere interior şi exterior – Nedwash Spalatorie Auto

Mândria și eleganța cu care Mercedes-Benz a devenit un nume de referință în lumea auto nu sunt străine nici pentru noi, la Nedwash. Și așa cum fiecare detaliu contează în designul și funcționalitatea unui Mercedes, la fel de mult contează și modul în care este îngrijit.

De-a lungul anilor, am observat o tendință care ne-a încurajat și ne-a motivat. Peste 58% dintre clienții noștri fideli de la Nedwash sunt posesori de autoturisme Mercedes. Dar ce reprezintă acest procent pentru noi? Mai mult decât o simplă statistică, este o dovadă a încrederii și alegerea conștientă a unui serviciu de calitate.

De ce Mercedes la Nedwash?

Autoturismele Mercedes au fost întotdeauna un simbol al calității, performanței și luxului. Ele necesită o îngrijire specializată, adaptată nevoilor lor unice. Și aici intervine specialitatea noastră.

 • Spălare Exterioară Premium: Folosim soluții delicate, care curăță murdăria fără a afecta vopseaua sau finisajele.
 • Curățare Detaliată a Interiorului: Mercedes nu este doar despre exterior. Interiorul său sofisticat merită aceeași atenție. De la piele la materialele textile, avem soluțiile potrivite.
 • Aspirare Profundă: Aspirăm fiecare colțișor pentru a ne asigura că mașina dumneavoastră rămâne la fel de impecabilă pe interior precum arată pe exterior.
 • Ceară de Protecție: Vopseaua unui Mercedes este una specială. Protejăm această strălucire cu ceara noastră premium, care oferă nu doar luciu, ci și protecție împotriva factorilor externi.

Alegeți calitatea. Alegeți Nedwash.

Pentru noi, fiecare mașină care intră în spălătoria noastră este tratată cu aceeași importanță și atenție. Dar recunoaștem și apreciem încrederea specială pe care posesorii de Mercedes o acordă serviciilor noastre.

De aceea, am creat o ofertă exclusivă pentru voi. Rezervați acum și beneficiați de această promoție specială. Suntem nerăbdători să vă oferim o experiență de spălare de excepție.

Suntem mândri că putem contribui la păstrarea aspectului și performanței autoturismului dumneavoastră Mercedes. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să continuăm această colaborare fructuoasă.

Întreținerea interioară:

 1. Curățarea tapiseriei: Utilizați soluții de curățare special concepute pentru piele sau țesături, în funcție de materialul scaunelor dvs. Mercedes. Pentru piele, este bine să folosiți și un balsam după curățare pentru a menține pielea moale și protejată.
 2. Curățarea bordului: Puteți folosi o cârpă microfibră ușor umezită pentru a șterge praful și mizeria. Evitați soluțiile abrasive sau cu alcool care pot deteriora finisajul.
 3. Aspirarea: Regular, aspirați covoarele și locurile greu accesibile pentru a evita acumularea de praf și murdărie.

Întreținerea exterioară:

 1. Spălarea: Optați pentru o spălătorie auto care folosește produse de calitate și evitați spălătoriile care folosesc perii dure, deoarece acestea pot cauza zgârieturi.
 2. Vopsirea: Dacă observați zgârieturi sau ciobituri în vopsea, reparați-le cât mai curând posibil pentru a preveni ruginirea.
 3. Protecția: Aplicați un strat de ceară sau un protectant pentru vopsea la intervale regulate pentru a păstra aspectul autovehiculului și pentru a-l proteja împotriva elementelor.

Alegerea unei spălătorii auto:

 1. Recenzii: Verificați recenziile online sau recomandările prietenilor și familiei pentru a găsi o spălătorie reputabilă.
 2. Echipamente: O spălătorie care folosește echipamente moderne și bine întreținute este adesea o alegere bună.
 3. Produse: Întrebați despre produsele folosite pentru spălare și ceruire. Este ideal să optați pentru o spălătorie care utilizează produse de calitate și prietenoase cu mediul.

În final, alegerea spălătoriei auto depinde de experiența personală și de nevoile dvs. specifice. Fie că optați pentru „Nedwash” sau o altă spălătorie, asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu calitatea și serviciile oferite.

Pentru orice întrebări sau pentru a face o programare, nu ezitați să ne sunați la 0771542545.

Vă mulțumim că ne alegeți. Vă așteptăm cu drag la Nedwash!

Cu respect, Echipa Nedwash

#Nedwash #SpălareAutoPremium #MercedesLovers #ExperiențăDeÎncredere

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Fleet Management Conference
Administrare flote

O nouă ediție Fleet Management Conference!

Cel mai important eveniment unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în...

Administrare floteFlotă verde

Eldrive România și JOY Retail Park dau în folosință stații de încărcare pentru mașini electrice

Eldrive România și JOY Retail Park au încheiat un parteneriat pentru instalarea...

FLOTE AUTO
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, iulie – august 2023

A apărut numărul 92 al revistei FLOTE AUTO, iulie – august 2023,...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, luna iunie 2023

A apărut numărul 91 al revistei FLOTE AUTO, iunie 2023, cu un...