Advertisement
Autotest International Challenge
Home Piaţa auto Autoturisme International Autotest Challenge, la Carrefour Militari

International Autotest Challenge, la Carrefour Militari

Pe 22 și 23 octombrie, ultima etapă a concursului de îndemânare auto INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016 are loc la Centrul Comercial Carrefour Militari.

Pe parcursul a două zile, pasionații de automobilism, iubitorii de senzații tari și orice amator de adrenalină va putea urmări zeci de mașini scrâșnind din roți și executând manevre imposibile printre jaloane.

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contra cronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bineveniți tinerii peste 10 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați primii trei clasați pe grupe și clase, dar și câștigătorii întregului sezon competițional la îndemânare auto și slalom paralel!

 International Autotest Challenge

Centrul Comercial Carrefour Militari nu numai că găzduiește pentru a doua oară concursul în acest an,  dar este și locul unde Campionatul Național de Îndemânare Auto a debutat în 2011. Puternic implicată în organizarea acestei competiții alături de GT Auto Club Sportiv și ACR, gazda oferă și de data aceasta condiții excelente pentru piloții bucureșteni și cei veniți din toată țara, într-o zonă mai generoasă și mai atractivă a Centrului Comercial Carrefour Militari.

 

Programul Concursului:

Sâmbătă 22 octombrie:

14:00 – 20:00 – antrenamente libere

Duminică 23 octombrie:

PRIMA PARTE

 

10:30 – antrenamente cronometrate

11:45 – manșele  I și II de concurs (durata lor variază în funcție de numărul de concurenți), afișarea                clasamentului pe grupe, clase și Open

Poziția în clasament e dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

PARTEA A DOUA

 

– Slalom Paralel

Cea mai palpitantă parte a cursei se desfășoară în sistem piramidal, piloții concurând pe perechi, prin eliminare. Cel care elimină toți ceilalți piloți e desemnat câștigător.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Bricodepot, Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Corso, service de roți gratuit oferit de AutoZone, cupe și diplome.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de     serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații: www.gtautoclub.ro.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

kia niro
Autoturisme

Test KIA NIRO HEV. Mărunțiș

Poți fi partizan al benzinarelor mari, atmosferice, al celor mici, supraalimentate, al...

Salonul Auto Bucureşti
Autoturisme

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2023 a debutat, marţi, la Romexpo

Salonul Auto Bucureşti (SAB) & Accesorii, aflat la cea de-a 20-a ediție,...

Autoturisme

Dacia a comercializat deja 100.000 de mașini prin programul UP&GO

Programul Dacia UP&GO, lansat în septembrie 2021, a atras deja peste 100.000...

AutoturismeGadgets și High-Tech

KIA, îmbunătățiri pentru automobilele sale

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub...