Trofeul Cetatea Făgărașului

Vă invităm la cel mai pasionant campionat de îndemânare auto, sâmbătă, 8 iulie, la cea de-a treia etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI. Aflat la cea de-a șaptea ediție și pentru al treilea an consecutiv, la FĂGĂRAȘ, în zona Centrul Vechi, cu start la ora 10:30, concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism, posesorilor de automobile de serie și de competiție.Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură toate condițiile de concurs, atat pentru piloții făgărășeni cât și pentru cei veniți din toată țara.

Traseu IAC 3 2017

Iubitorii de senzații tari și amatorii de adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special preparate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contracronometru. Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 10 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

Grupa Debutanți (D) Clasa D1 – cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 – cu puterea între 100 și 150 CP 2. Grupa Juniori (J) Clasa J1 – cu vârsta între 10 și 14 ani, Clasa J2 – cu vârsta între 14 și 18 ani.

  1. Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc, Clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc, Clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc
  2. 4. Grupa Femina (F) Grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin
  3. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).

International autotest challenge mai premiază:

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Totodată, câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe oferite de NNN Făgăraș, premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Avanti și service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor, pentru toți piloții participanți în concurs.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice automobilismului.

Etapa IAC Fagaras

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

 

 

Adaugati comentariu