Advertisement
International Autotest Challenge (1)
Home Transporturi International Autotest Challenge, etapa a doua

International Autotest Challenge, etapa a doua

Scriam acum două luni despre prima etapă a concursului International Autotest Challenge. Aceasta s-a ținut la București, pe 17 aprilie, și a fost un real succes. Încurajați, organizatorii anunță desfășurarea celei de-a doua etape la Constanța, pe 11 și 12 iunie.

Competiția (și, implicit, distracția) va avea loc în parcarea centrului comercial Tom Constanța, fiind organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Elementul de originalitate constă în mixul unic de mașini de stradă și de competiție. Mai mult, unele dintre ele au ampatament scurtat, pentru a fi mai ușoare și mai manevrabile. Și nu, nu vor fi doar constănțeni prezenți la start, ci piloți din toată țara, deci vom asista la un spectacol de zile mari.

Probele de îndemânare includ slalom printre jaloane, manevre de mare precizie și derapaje controlate. Ca la orice competiție care se respectă, există, firește, și un element inedit: în acest caz, pentru prima oară în Constanța, veți asista la o probă de slalom cu spatele!

International Autotest Challenge

Programul începe sâmbătă, 11 iunie, cu antrenametele libere dintre orele 14.00 și 20.00. Competiția propriu-zisă va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 10.30. Concurenții vor începe cu antrenamentele cronometrate, urmând să intre în manșa 1 a concursului la ora 11.45. Poziția din clasamentul final va lua în calcul cel mai bun timp realizat într-una dintre cele 3 manșe și eventualele penalizări.

Vă puteți înscrie cu mic, cu mare: pentru fiecare concurent există o categorie. De la copiii de peste 10 ani și până la reprezentantele sexului frumos, toată lumea este așteptată să-și măsoare și să-și etaleze abilitățile de pilot. Iar amploarea evenimentului s-a văzut în cele 5 ediții de până acum, unde peste 400 de piloți s-au întrecut cu jaloanele și cu propriile lor limite.

Premii? Vor fi, evident. Și asta pentru că s-au ocupat Michelin, Metabond, Tegee International, Angelli, Betty Ice și AutoZone. Deci produse și servicii de întreținere a mașinii, vin spumant, inghețată, cupe și diplome. Nimeni nu este uitat.

Vă puteți înscrie în lupta pentru acestea pe pagina web www.gtautoclub.ro sau pe facebook, pe contul GTAutoClub.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi, în creștere cu 9,4% în primele 9 luni

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Blue
Transporturi

Blue, aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom, intră pe piața călătoriilor urbane cu 100 de autovehicule Tesla

Blue, brandul românesc, parte din cea mai extinsă rețea de mobilitate din...

Transportul public
Transporturi

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă pentru angajați

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă indiferent de generaţie,...

Strategia Naţională a Hidrogenului
Transporturi

„Strategia Naţională a Hidrogenului”. Care sunt modurile de transport vizate

Ministerul Energiei a lansat în dezbatere proiectul privind „Strategia Naţională a Hidrogenului”,...