Inchcape Finance România, o soluţie completă de finanţare pentru autovehiculele Lexus şi Toyota

Toate companiile cărora o flotă de Toyota li se pare doar un vis frumos, au acum la dispoziţie un sistem de finanţare avantajos, numit Inchcape Finance România.toyota

Toyota nu mai are nevoie de nici o prezentare: este suficient să amintim că japonezii vând mai mult decât oricare companie auto la nivel mondial, având în ofertă şi cel mai de succes model de pe glob, Corolla. După două decenii de dezvoltare continuă a propulsoarelor neconvenţionale, Toyota a trecut de 10 milioane de autoturisme hibrid comercializate în lume, devenind lider mondial în acest segment. Ţelul niponilor este acela de a reduce cu peste 90% emisiile de CO2 ale tuturor autovehiculelor, până în 2050.

În România, Toyota este lider al segmentului de maşini eco, oferind totodată şi cel mai accesibil model hibrid, Yaris Hybrid. Şi atunci – cum să nu-ţi doreşti o flotă de autoturisme Toyota? Din păcate, costurile necesare pentru achiziţia unui număr mare de autoturisme pot depăşi posibilităţile unei companii mici şi medii. Desigur, există soluţia unei finanţări, însă adeseori clienţii se lovesc de condiţiile inflexibile impuse de societăţile de leasing. Din fericire, Toyota, sprijinită de Uni- Credit Leasing, liderul pieţei de leasing din România, ia taurul de coarne şi pune bazele unui nou brand: Inchcape Finance România. Acesta acoperă toată gama de finanţare (leasing financiar, leasing operaţional şi credit auto) şi se adresează deopotrivă companiilor şi clienţilor privaţi. Soluţiile de finanţare sunt personalizate în funcţie de nevoile clienţilor, flexibilitatea fiind marele atu al noului serviciu. Clienţii pot apela la finanţarea oferită de Inchcape Finance România pentru a achiziţiona autovehicule Toyota şi Lexus noi, autovehicule rulate, indiferent de marcă şi vehicule comerciale uşoare (LCV) Toyota.

Leasing financiar

Pentru companii, achiziţia unei flote în sistem de leasing financiar reprezintă un mod popular şi flexibil de a diviza costurile, pentru că acestea pot să decidă atât suma totală pe care vor să o împrumute, cât şi perioada pe care să extindă ratele, între 12 şi 60 de luni.

foto1

 

Legal, contractul de leasing financiar trebuie să îndeplinească cel puţin una dintre următoarele condiţii:

  • riscurile şi beneficiile dreptului de proprietate asupra maşinii sunt transferate utilizatorului din momentul încheierii contractului de leasing
  • partile au prevăzut ca la expirarea contractului de leasing se transferă utilizatorului dreptul de proprietate asupra bunului
  • utilizatorul poate opta pentru cumpărarea bunului
  • perioada de folosire a bunului în sistem de leasing acoperă cel puţin 80% din durata normată de utilizare a bunului, chiar dacă în final dreptul de proprietate nu este transferat.

Inchcape Finance Romania este un brand creat de Toyota România, care este parte a grupului Inchcape plc, unul dintre cei mai mari şi mai puternici distribuitori de automobile din întreaga lume, cu sedii în 26 de ţări din Africa, Asia, Australia, Europa şi America de Sud. Brandul nou creat în România furnizează servicii financiare auto şi de asigurări, special concepute pentru clienţi, cu soluţii personalizate destinate persoanelor fizice, inclusiv PFA şi celor juridice, care vor să achiziţioneze orice autovehicul Lexus şi Toyota comercializat în reprezentanţele din cadrul reţelei naţionale. Cu un singur drum la showroom, clienţii pot beneficia, pe lângă servicii excelente de consiliere pentru alegerea şi achiziţia unei maşini, si de o ofertă de finanţare personalizată, adaptată nevoilor şi posibilităţilor fiecăruia.

Clienţii serviciului de leasing financiar al noului brand beneficiază de avantaje precum consiliere profesională, soluţii de finanţare personalizate, transparenţa costurilor, profesionalism şi siguranţă şi taxe deductibile. Peste toate acestea însă, clienţii vor aprecia numărul redus de documente necesar pentru întocmirea dosarelor (act constitutiv, CUI, cerere finanţare, copie CI acţionari şi acord pentru consultarea bazei de date „Centrala Riscurilor de Credit“), precum şi timpul scurt de aprobare a dosarelor. În plus, Inchcape Finance Romania este singurul brand din ţară care oferă dobânzi promoţionale pe segmentul de flote.

Concret, oferta de leasing financiar oferă condiţii excepţionale, precum dobânda promoţională începând cu 0% pe an şi un avans minim de 10%.

Leasing operaţional

Leasing-ul operaţional este un instrument prin care se externalizează finanţarea şi administrarea flotei auto unui furnizor de servicii specializat. Din punct de vedere al beneficiilor, este similar unei închirieri pe termen lung a flotei auto, ce include o gamă completă de servicii aferente utilizării autovehiculelor.

Toyota All Inclusive este un produs de leasing operational dedicat companiilor mici şi mijlocii, o soluţie completă de finanţare, administrare şi întreţinere pentru flotele de maşini ale acestora.

toyota

Astfel, IMM-urile pot beneficia de avans zero, fără să îşi încarce activele. Rata lunară fixă include înmatricularea şi gestionarea documentelor, contractelor şi facturilor, precum şi plata taxelor. De aceea, costurile devin previzibile şi uşor de integrat în cash-flow-ul companiei. Drept urmare, prin acest program de finanţare, compania îşi poate direcţiona toate resursele către obiectul principal de activitate.

Pe lângă serviciile de leasing financiar şi operaţional Inchcape Finance România, merită menţionat şi serviciul de credit auto, o soluţie de finanţare dedicată exclusiv persoanelor fizice. Condiţiile avantajoase şi flexibile, precum intervalul mare al valorii finanţate (4.500–100.000 lei), al perioadei de creditare (6-57 luni) şi posibilitatea de a opta pentru dobânda fixă sau variabilă permit clienţilor particulari să-şi „croiască“ cea mai potrivită variantă de finanţare.

În concluzie, utilizând serviciile de finanţare Inchcape Finance România, angajaţii companiilor se pot bucura de experienţa de conducere tipică Toyota, de calitatea, fiabilitatea, eficienţa şi performanţa autoturismelor nipone atât la serviciu, cât şi în timpul liber.

Super-ofertă

Pentru cei interesaţi de o super-ofertă de leasing financiar pe termen scurt, Inchcape Finance România oferă un produs de finanţare atractiv cu ZERO COSTURI.

Detaliile acestei oferte sunt:

  • Avans minim 20%
  • Dobândă 0% EURO FIX
  • Perioada 12 luni
  • Comision analiză 0 euro
  • Cost lunar 0 euro
  • Cost înregistrare 190 euro

În lumea reală

Cum arată o flotă de autoturisme hibride, văzută prin prisma unei mari companii? Să luăm drept exemplu compania Interbrands, care are o flotă formată din 140 de maşini hibrid de origine Toyota. În viitorul apropiat, compania va înlocui încă 160 de autoturisme diesel cu hibride Toyota, urmând ca până în 2020, întreaga flotă să fie constituită din modele hibrid. De ce schimbarea radicală de la diesel la hibrid? În primul rând pentru că s-a realizat o economie de 12-15%, adică aproximativ 0,6-0,8 l/100 km, în condiţiile în care raportul de utilizare urban/extraurban este de 50-50%. Economia în bani este mai mare, pentru că şi benzina, combustibilul modelelor Toyota Hybrid este mai ieftină decât motorina. Iar reacţiile şoferilor au fost, fără excepţie, pozitive, pentru că hibridele sunt mai silenţioase, iar transmisia E-CVT le face foarte uşor şi comod de condus. În final, după circa 180-200.000 km sau 5-6 ani de rulare, maşinile sunt înlocuite, iar valoarea de
revânzare a modelelor hibrid se apropie de 40%, în timp ce maşinile diesel păstrează doar maximum 30% din preţul iniţial de achiziţie.

foto2

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, Suplimentul „Soluţii de finantare”, martie 2018)

Adaugati comentariu