Încep lucrările de refacere a carosabilului pe DN7, la Câineni, pe Valea Oltului

În perioada 5 octombrie 2020 – 18 octombrie 2020, circulația autovehiculelor se va desfășura semaforizat, alternativ pe câte un sens de mers, în vederea execuției lucrărilor de refacere a părții carosabile pe o lungime de 180 m pe DN7 (km 238+000 – km 238+180), pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, a anunțat CNAIR.
câineni

La începutul lunii martie, în zona localitîții Câineni, de pe Valea Oltului, a avut loc prăbuşirea unui zid de sprijin, sub corpul drumului, formându-se o cavernă care a cauzat o tasare a părţii carosabile de aproximativ 10 cm.

În data de 10 martie 2020 a început realizarea unui drum de acces și a platformei de lucru, această primă etapă desfășurându-se într-un interval de 14 zile.

În perioada 13 iunie 2020 – 20 iulie 2020 lucrările au fost întrerupte din cauza viiturilor și a debitului foarte ridicat al râului Olt, acestea afectând drumul de acces și platforma de lucru, care au necesitat intervenții substanțiale de refacere, în două rânduri.

În luna august, CNAIR anunța că lucrările de refacere a părții carosabile vor fi realizate la începutul lunii septembrie, urmând să dureze maximum patru zile.

Finalizarea lucrării, conform contractului, era prevăzută pentru 15 septembrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

Înmatriculările de autoturisme noi, în scădere cu 31% în primele 9 luni

Lucian Bode: Bucureștiul va fi conectat printr-un sistem integrat şi eficient de transport

România a obţinut de la Uniunea un împrumut de 4 miliarde euro

 

Adaugati comentariu