În 2022, Primăria Sectorul 1 a ridicat 2.400 de vehicule abandonate. Peste 320 de mașini au fost valorificate

Primăria Sectorului 1 a intensificat în cursul anului trecut activitatea de eliberare a străzilor şi trotuarelor din această zonă administrativă de vehicule abandonate, care ocupau inutil locurile de parcare şi îngreunau traficul pietonal şi rutier, a anunțat instituția.vehicule abandonate

Astfel, în anul 2022 au fost ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1 un număr de 2.400 vehicule, unele de către proprietarii acestora în urma măsurilor de somare a poliţiştilor locali, iar altele direct de către Poliţia Locală Sector 1. Dintre acestea peste 320 de maşini au fost deja valorificate.

Numărul maşinilor abandonate ridicate anul trecut reprezintă un record pentru Sectorul 1, cifra fiind considerabil mai mare faţă de anul 2021, când am eliberat domeniul public de 1.850 de vehicule abandonate.

„Am ridicat rablele ruginite care ocupau inutil trotuarele şi locurile de parcare şi le-am vândut la fier vechi. Astfel, am eliberat domeniul public şi am adus şi bani la bugetul Sectorului 1. Lucrăm în continuare intens la demersurile de a ridica rablele auto parcate la voia întâmplării în Sectorul 1, ţinta noastră este să avem un oraş curat şi disciplină în trafic”, a precizat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Potrivit Primăriei Sectorului 1, Poliţia Locală continuă să ia în evidenţă noi maşini abandonate. Publicul poate semnala la telefonul 021.9540, apelabil 24 de ore din 24, prezenţa pe domeniul public a maşinilor abandonate, care îngreunează atât traficul pietonal, cât şi cel rutier.

 

 

CITEȘTE ȘI:

ZF prezintă, la CES 2023, soluții inteligente pentru mobilitatea electrică și automată

Și polițiștii de la Permise de Conducere și Înmatriculări vor putea da amenzi. Care sunt situațiile

 

 

 

Adaugati comentariu