Iată lista de prețuri VW T-Roc

Lista de prețuri VW T-Roc, cel mai mic SUV din oferta producătorului german, pornește de la 16.944 euro, TVA inclus. Deocamdată, comezile pot fi plasate exclusiv online.Prețuri VW T-Roc

Modelul de bază este animat de motorul turbo cu 3 cilindri 1.0 TSI, ce dezvoltă 115 CP. Pe lângă acesta, în oferta inițială mai sunt disponibile două motoare: un propulsor turbo pe benzină 2.0 TSI, ce produce 190 CP și vine însoțit exclusiv de transmisa automată DSG și tracțiune integrală (24.795 euro preț de pornire) și unul diesel, 2.0 TDI, de 150 CP, în aceeași configurație (cutie automată cu dublu ambreiaj, tracțiune integrală), cu preț de pornire de 27.127 euro.

În echiparea standard sun incluse, printre alte dotări, aer condiționat, radio Composition Colour cu touchscreen de 6,5 inch, geamuri electrice, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, senzori de ploaie și stopuri cu tehnologie LED. De asemenea, sistemele de asistență includ frânarea automată la iminența unui impact frontal (Front Assist) și menţinerea benzii de rulare (Lane Assist). Opțional sunt disponibile sistemul de rulare autonomă în trafic congestionat (Traffic Jam Assist), instrumentele de bord digitale Active Info Display cu diagonala de 12,3 inch și funcția de conexiune la internet Volkswagen Car-Net asociată centralei multimedia de top Discover Pro.

 

Totuși, inițial nu vor fi disponibile decât trei variante, toate în echipare Design, pe care le puteți comanda accesând site-ul dedicat modelului. Prețurile sunt mai ridicate pe acest site, pentru că ediția de start este disponibilă doar în combinație cu pachetul Roc-Star și are, în plus, anumite opționale incluse. Aceste modele disponibile inițial nu mai pot fi configurate diferit, singura posibilitate de personalizare fiind schimbarea culorii (inclusiv alegerea unei culori diferite pentru plafon). Rezervarea unui astfel de model din seria inițială se face achitând un avans de 1.000 euro. În această serie limitată, motorul 2.0 TSI este înlocuit cu cel de 1.5 TSI și 150 CP, care însă nu va fi disponibil pe modelele ”de serie” decât anul viitor.

Prețuri VW T-Roc

Până la lansarea oficială din România, în luna noiembrie 2017, modelul va putea fi admirat în București (Promenada Mall și Băneasa Shopping City, între 28 septembrie și 8 octombrie), Cluj (Iulius Mall, 28 septembrie – 3 octombrie) și Timișoara (Iulius Mall, 4 – 8 octombrie).

MotorPutere(CP)TransmisieECHIPAREECHIPAREECHIPARE
TrendlineDesignSport
1.0 TSIBenzină 115 CPManuală, 6 tr.16.94418.972-
2.0 TSIBenzină 190 CPDSG, 4×4--29.863
2.0 TDIDiesel 150 CPDSG, 4×4-27.12729.846

Aflați detalii complete despre VW T-Roc accesând acest link.

 

 

Adaugati comentariu