Iașiul are autobuze moderne!

Primăria din Iași a făcut recepția primelor autobuze urbane noi, moderne, pentru Regia Autonomă deTransport Public local. Cele patru Isuzu Citiport livrate de Anadolu Automobil Rom vor intra de săptămâna viitoare în exploatare. 

În urma licitației organizate de Primăria Iași, regia de transport a achiziționat patru autobuze Isuzu Citiport Euro6 la prețul de aproximativ 844.000 lei bucata, cu tot cu TVA. Vehiculele sunt dotate cu toate echipamentele moderne aferente unui autobuz urban cum ar fi: instalație de aer condiționat pentru tot vehiculul, sisteme de monitorizare video a salonului de pasageri, validatoare de carduri, sisteme de monitorizare prin GPS ale vehiculului și alte cerințe normale, deja, pentru un autobuz modern.

Reamintim că Isuzu Citiport a primit premiul pentru cel mai ergonomic autobuz urban din 2015, la salonul de la Kortrijk din Belgia.

Citiport este animat de un motor ecologic Cummins Euro6 de 6,7 litri, cu transmisie ZF de șase trepte. Vehiculul a surprins prin designul distinct față de alte vehicule similare de pe piață iar experiența de peste trei decenii a celor de la Anadolu Isuzu sunt promisiuni ale unui produs de calitate. Isuzu a fost lider pe piața autobuzelor din Romănia şi, în continuare, importatorul acestei mărci se află printre cele mai importante companii de profil mulțumită şi celorlalte mărci importate: Karsan, Temsa şi SOR.

Adaugati comentariu