IAA 2018 Hanovra: Renault Trucks lansează gama electrică Z.E.

IAA 2018 Hanovra: Renault Trucks lansează gama electrică Z.E.

Renault Trucks a prezentat la IAA 2018 a doua sa generație de camioane electrice. Gama Renault Trucks Z.E. este compusă din modelele Renault Master Z.E., Renault Trucks D Z.E. și Renault Trucks D Wide Z.E., de la 3,5 la 26 tone, care acoperă toată paleta de utilizări urbane, de la distribuție și livrări de mărfuri până la colectarea deșeurilor.

Renault Trucks D and Renault Trucks D Wide Z.E. vor fi produse în fabrica Renault Trucks de la Blainville-sur-Orne și își vor face intrarea pe piață în 2019. Renault Master Z.E. va fi disponibil din 2018.

De peste zece ani, Renault Trucks testează pe șosele camioane electrice, împreună cu clienți-parteneri, pentru a recolta informații cruciale despre utilizarea, comportamentul bateriilor și despre necesitățile specifice de întreținere.

Aceste teste reale le-au permis clienților-parteneri ai Renault Trucks să-și ajute propriii clienți să se familiarizeze cu tehnologia electrică. Renault Trucks se poate lăuda cu o experiență de mai mulți ani în ceea ce privește camioanele integral electrice, datorită modelului Maxity.

Renault Trucks Master Z.E., care va fi lansat în septembrie 2018, este ideal pentru livrările finale și oferă acces la toate zonele din centrele orașelor, chiar și la cele cu restricții stricte de trafic. Bateria acestui vehicul integral electric se încarcă în șase ore.

Volumul său de încărcare este același cu cel oferit de un Renault Master diesel convențional, deoarece bateriile sunt montate sub scaunele față. Gama Master Z.E. vine în șase variante (patru panel van și două șasiu-cabină), proiectate să îndeplinească toate cerințele profesioniștilor care lucrează în medii urbane. Citește mai mult.

Adaugati comentariu